ΠαπαΪωάννου: «Ένας επενδυτής θα βοηθήσει πολύ τον Ηρακλή»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022

Ο Λάκης Παπαϊωάννου που ήταν μαζί με τον Θωμά Μαύρο πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Αρχικά υποστήριξε:

¨Υπομονή, ελπίδα, αισιοδοξία, υγεία σε όλους. Βρισκόμουν στην Αθήνα επί 15 ημέρες μαζί με την οικογένειά μου και εκεί συνάντησα τον Θωμά Μαύρο, όπως και με τον Γιώργο Κεφαλίδη, πρώην παίκτη του Πιερικού. Αν είσαι μεγάλος σε αυτό που κάνεις, είσαι απλός. Ο Θωμάς είναι πολύ καλός φίλος, κάνουμε παρέα, χαίρομαι να βρίσκομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Θυμηθήκαμε και ωραία πράγματα από το παρελθόν, από τότε που παίζαμε ποδόσφαιρο”.

Οσο για την πορεία του Ηρακλή, ο Παπαιωάννου είπε:

“Δεν έχω εικόνα για τον Ηρακλή. Οταν κερδίζει χαίρομαι, όταν δεν κερδίζει στεναχωριέμαι. Δεν παρακολουθώ όμως την πορεία της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Είναι και ο Στράτος Ευγενίου εξαιρετικός, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα. Αν βρεθεί κάποιος επενδυτής, θα βοηθήσει τον Ηρακλή. Ομως είναι επίτευγμα, αυτή η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Αν δεν έχεις ένα οικονομικό στήριγμα δεν μπορείς να πας πουθενά. Δείτε στις μεγάλες ομάδες, αν δεν υπήρχαν Σαββίδης, Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος, που θα ήταν αυτές οι ομάδες. Είναι σημαντικό όμως να σταματήσει η εσωστρέφεια, υπάρχει η Κυριακή με τους αγώνες για τον φίλαθλο κόσμο που πηγαίνει και βλέπει την ομάδα. Αυτό πέρυσι δεν υπήρχε, φέτος υπάρχει”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.