Βέλλιος: «Με δύο προσθήκες ο Ηρακλής μπορεί άνετα να πάρει την άνοδο»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο οπαδός του Ηρακλή και πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κωνσταντίνος, μιλώντας για την φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά

Για τον Ηρακλή:

«Παρακολουθώ την ομάδα από την αρχή φέτος, και ενώ περίμενα μια μεταβατική χρονιά, όπως και όλος ο κόσμος, βλέπω ότι η ομάδα άνετα θα μπορούσε να είναι στην πρώτη θέση. Έρχεται η Βέροια και είναι στην πρώτη θέση και μπορούσε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ηρακλής να βάλει 2 γκολ, έχοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ με τον ΠΑΟΚ Β' και τον Ολυμπιακό Β' δεν μπορούσαμε να βάλουμε τη μπάλα μέσα. Βλέπω αυτή την εικόνα και με χαροποιεί πάρα πολύ. Κάνει πολλές ευκαιρίες. 

Όταν ήταν στην πρώτη εθνική, γινόταν μια ευκαιρία σε όλο τον αγώνα, τώρα κάνουμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες, απλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Πιστεύω πως η ομάδα θα ήταν πρώτη, αν βάζαμε και τα γκολ. Η ομάδα μπορεί να πάρει άνετα την άνοδο με 2-3 προσθήκες τον χειμώνα. Η Βέροια που είναι πρώτη, ήρθε και θα μπορούσε να είχε δεχθεί 3-4 γκολ. Η βαθμολογία δεν αποτυπώνει την αληθινή εικόνα των ομάδων. Το πρόβλημά μας, είναι στο σκοράρισμα».

Για τον Στράτο Ευγενίου:

«Είχαμε χρόνια να δούμε επιχειρηματία σαν τον κ. Ευγενίου. Είχαμε από Καναδά, από Αμερική τον Παπαναστασάκη. Ο κύριος Ευγενίου είναι σωστός επιχειρηματίας και αγαπάει την ομάδα. Ο άνθρωπος όμως θέλει μια στήριξη. Να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Με στήριξη και 2-3 μεταγραφές ο Ηρακλής μπορεί να ανέβει. Δεν υπάρχει καμιά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον πρώτο της βαθμολογίας. Πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα και τον επιχειρηματία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.