Λουτσέσκου σε Μπότο: «Είσαι ο θεμελιώδης λίθος», Γκαγκάτσης: «Έχει τον απόλυτο έλεγχο»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ζοσέ Μπότο έδωσε το παρών στην Νέα Μεσημβρία, εκεί παρουσιάστηκε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ενώ ο Πορτογάλος ευχαρίστησε θερμά για το καλωσόρισμα.

Η πιο… εντυπωσιακή όμως τοποθέτηση, έγινε από τον Λουτσέσκου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Μπότο, τον χαρακτήρισε ως τον θεμελιώδη λίθο της ισχυρότερης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Γκαγκάτσης, απευθυνόμενος στους παίκτες υπογράμμισε πως ο Μπότο θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας:

«Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοζέ Μπότο. Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».


Και η πιο καυτή ατάκα υποδοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Καλωσήρθες! Είσαι θεμελιώδης λίθος της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.