Λυκογιάννης: «Χωρίς τους τραυματισμούς θα ήμασταν ήδη στους 16»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2021

Στο πλαίσιπ της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του BCL ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο την Ιγκοκέα και παρά τα πολλαπλά προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αρκετούς παίκτες να έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την θετική έκβαση του αγώνα. Απών από αυτόν τον αγώνα θα είναι ο ανέτοιμος Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ τόνισε μεταξύ των άλλων πως με σοβαρότητα και συγκέντρωση, μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Ιγκοκέα.

«Σε κανέναν δεν κάνει καλό μια τέτοια διακοπή γιατί στο σπίτι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής στο γήπεδο και χαίρομαι πολύ που προετοιμαζόμαστε για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι» σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο Τολιόπουλος για την επιστροφή του και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα απέναντι σε μια πολύ ικανή ομάδα , που κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει μία τόσο καλή πορεία. Να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε τόσο πολύ και μαζί το πλεονέκτημα της 2ης θέσης για τα play-in.

Να μπαίνεις ξανά μετά από 2-3 εβδομάδες είναι λίγο δύσκολο αλλά επειδή οι περισσότεροι από εμάς το περάσαμε ήπια πιστεύω ότι θα βρούμε τα πατήματά μας. Ελπίζω το 2022 να μην υπάρχει αυτό το μεγάλο πρόβλημα (σ.σ. κορωνοϊός) και να γυρίσει ο κόσμος ξανά στα γήπεδα μετά από αυτές τις 15 μέρες. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει στο ματς με την Ιγκοκέα».

Δηλώσεις για τον αυριανό (29/12, 19:30) αγώνα με την Ιγκοκέα έκανε και ο Άρης Λυκογιάννης. 

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πλεονέκτημα έδρας. Πάμε με τις γνωστές απώλειες, σίγουρα θα απουσιάσει ο Γκρίφιν και δεν υπάρχει ακόμα αντικαταστάτης του Κάρτερ. Αυτό που δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε αφορά την εικόνα της ομάδας γιατί έχουμε κάνει μόλις τρεις προπονήσεις μαζί.

Θα παίξουν μεγάλο ρόλο ο ρυθμός και το επιθετικό ριμπάουντ, και το τελευταίο είναι ένας τομέας που μας στοίχισε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχουμε τη σιγουριά του πως θα εμφανιστούμε και πως θα αντιδράσουν τα παιδιά».

Αν δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών ενδεχομένως να ήμασταν ήδη στους «16». Είναι μια επιτυχία, θα μπορούσε να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα όμως κάθε φορά πας με ότι βρίσκεις μπροστά σου».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.