Ο Μπότο από αύριο στη Μεσημβρία! Τι ώρα καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη

Κώστας Πετρωτός28 Δεκεμβρίου 2021

Λίγο πριν τις 23:30 θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Χοσέ Μπότο. Οι πληροφορίες τον θέλουν να φτάνει στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, μέσω Γερμανίας, μόνος, χωρίς τον Ουκρανό συνεργάτη του, Αντρέι Φεντσένκοφ (ας μη το θεωρήσουμε απόλυτα δεδομένο αυτό). 

Όπως και να ‘χει, η αυριανή μέρα θα είναι αφιερωμένη σε εκείνον στην καθημερινότητα του ΠΑΟK. Θα πάει στα γραφεία της Τούμπας για να γνωρίσει διοικητικά στελέχη και εργαζομένους (απόψε θα πάει εκ μέρους της ΠΑΕ στο αεροδρόμιο ο Κυριάκος Κυριάκος) και το απόγευμα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου η ομάδα θα προπονηθεί για πρώτη φορά μετά τις μίνι διακοπές

Εκεί θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον Λουτσέσκου και το τιμ του και φυσικά με τους ποδοσφαιριστές, με ορισμένους από τους οποίους θα έχει σύντομα και στενή συνεργασία, καθώς εκκρεμούν ανανεώσεις και ενδεχομένως και αποχωρήσεις.

 Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμά του 55χρονου Πορτογάλου, μένει μόνο να διευκρινιστεί αν τελικά θα πάει πίσω στην πατρίδα του για την Πρωτοχρονιά και επιστρέψει την Κυριακή για μόνιμη εγκατάσταση.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ ποντάρει και στην ατζέντα του Πορτογάλου και για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, Περιμένουν πώς και πώς προτάσεις και από εκείνον στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.