Γκουγκουλιάς: «Χρειάζεται ένα σέντερ φορ ο Άρης, ο Μάνος μπορεί να βοηθήσει»

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2021

Μπορεί να βρει λύσεις, άμεσα, ο Άρης στην κορυφή της επίθεσης, ειδικά από τις αρχές Ιανουαρίου;

Στο ερώτημα αυτό, απάντησε μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Και εστίασε στην ανάγκη ενίσχυσης του Άρη στην επίθεση με αφορμή το γεγονός ότι ο Καμαρά θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας το 2022, καθώς θα συμμετέχει με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα.

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε αρχικά στην απουσία του Καμαρά:

“Είναι πλήγμα γιατί ο Καμαρά είναι βασικός και έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ιντέγιε. Ανοίγει διαδρόμους, κάνει καλή δουλειά. Με ένα σέντερ φορ ακόμη, ο Άρης θα μπορέσει να κάνει πολλά περισσότερα, θα έκανε και καλύτερα παιχνίδια. Χρειάζεται ο Άρης έναν ακόμη σέντερ φορ δίπλα στον Καμαρά, άσχετα εάν θα λείψει στα επόμενα παιχνίδια εξαιτίας του Κόπα Άφρικα”.

Μπορεί να βρει ο Άρης λύση εκ των έσω για την επίθεση;

“Πολλές φορές δεν είναι εφικτό. Αν δεν υπάρχει επιλογή που σου κάνει, είναι δίκοπο μαχαίρι. Στις μεταγραφές που γίνονται τα τελευταία χρόνια με τον κ. Καρυπίδη, οι μεταγραφές είναι στοχευμένες. Δεν του βγήκαν οι επιλογές στην επίθεση, όπως για παράδειγμα η επιλογή του Μήτρογλου. Αποδείχθηκε πως δεν είχε συμμετοχή. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο κομμάτι. Εάν δεν βρήκε κάτι ακόμη, είναι δύσκολο να φθάσει σε μία γρήγορη και αποτελεσματική επιλογή. Καλό θα είναι ο προπονητής να δώσει περισσότερο χρόνο σε παίκτες όπως ο Μάνος. Μπορεί να μην είναι του 10, αλλά είναι του 6 και του 7”.

- Ο Λόπεθ μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο. Μπορεί να πάρει μία ευκαιρία στην κορυφή της επίθεσης;

“Επειδή προέρχεται από τραυματισμό, δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται. Είναι όπως ακριβώς και ο Ιτούρμπε που χρειάστηκε να πάρει παιχνίδια για να ανταποκριθεί. Είχε υπομονή ο Άρης, του έδωσε χρόνο για να τα καταφέρει”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.