Αυτό είναι το ρόστερ της Μίντιλαντ, ποια τα ατού της

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ έχει τις προοπτικές να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ από την Δανία, αρκεί στις αναμετρήσεις που θα γίνουν στις 17 και στις 24 Φεβρουαρίου να βελτιωθεί αισθητά και να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός απέναντι σε μία ομάδα που παρά το “νεαρό” της ηλικίας της, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα της Δανίας.

Η Metrosport και το Metrosport.gr παραθέτουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους νοκ άουτ αγώνες του Conference League.

Προπονητής της Μίντιλαντ είναι ο 47χρονος Μπο Χένρικσεν. Φέτος βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στη κορυφή της Superliga, πάνω από την Κοπεγχάγη, βρέθηκε στην 3η θέση του 6ου ομίλου του Europa League, πίσω από Ερυθρό Αστέρα και Μπράγκα και πάνω από Λουντογκόρετς.

Για επτά χρόνια βρέθηκε με την ιδιότητα του παίκτη - προπονητή στην Μπρένσεϊ και το 2011 κράτησε μόνο τη δεύτερη ιδιότητα.

Το 2014 μετακόμισε στη Χόρσενς, από όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2020. Υστερα από ένα χρόνο χωρίς ομάδα, προσελήφθη από τη Μίντιλαντ, η οποία έχασε από την Άντβερπ τον Μπρίαν Πρίσκε. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα, αφού κρατάει τη Μίντιλαντ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το ρόστερ της Μίντιλαντ


•Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι παίκτες που συμμετείχαν μέχρι τώρα στην ευρωπαϊκή πορεία της Μίντιλαντ. Προσθαφαιρέσεις θα υπάρξουν έως τις 2 Φεβρουαρίου, όμως ας δούμε από ποιους παίκτες αποτελούνται το ρόστερ των Δανών.


Τερματοφύλακες: Γιόνας Λεσλ, Ελίας Ραφν Όλαφσον, Γιάρεντ Τόμπσον, Σίμον Μάντσεν, Νίκολας Μπέετσον, Βαλντεμάρ Τόρσεν


Αμυντικοί: Ντιόν Κουλς, Ντάνιελ, Χεγκ, Γιόελ Άντερσον, Χένρικ Ντάλσγκααρντ, Έρικ Σβιατσένκο, Παουλίνιο, Νίκολας Ντιρ, Χοσίν Μπιλίτι, Βίκτορ Μπακ Γένσεν, Αντρέας Μπόνεν, Μίκελ Φίσερ, Ράσμους Κρίστιανσεν, Γιάκομπ Λερχέι Λάρσεν, Πόντους Τέξελ, Ζουνίνιο


Μέσοι: Πιόνε Σίστο, Εβάντε, Αουέρ Μαμπίλλ Μπόζινταρ Κράεφ, Όλιβερ Σέρενσεν, Σάρλες, Ραφαέλ Ονιεντίκα, Γενς Λις Καζίστ, Γκούσταβ Ίσακσεν, Όσκαρ Φράουλο, Γκούσταβ Κρίστενσεν, Ντάνιελ Τζακ Τζούριτς, Αντρέας Χάνσεν


Επιθετικοί: Μαρόνι, Φρέντερικ Χέισελμπεργκ, Μαντς Χάνσεν, Βίκτορ Λιντ, Αράλ Σιμσίρ, Ντόναβαν Κάφο Μπαγκού, Ζούνιορ Μπρουμάντο.


Αυτά είναι τα ατού της

Δύο παίκτες ξεχωρίζουν για την Μίντιλαντ, κυρίως στην μέχρι τώρα πορεία της. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος Ζούνιορ Μπρουμάντο εξελίσσεται σε στυλοβάτη της Μίντιλαντ, στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα Δανίας για τέταρτη φορά στην ιστορία της (2015, 2018 και 2020 οι προηγούμενες). Ο Μπρουμάντο αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 για 2.250.000 από την Μπαΐα και ύστερα από ένα δανεισμό στη Σίλκεμποργκ διάρκειας 6 μηνών, επέστρεψε στη Μίντιλαντ, όπου άρχισε να αποδεικνύει την αξία του. Σε έντεκα αγώνες της Superliga έχει σκοράρει επτά φορές και έχει βγάλει μία ασίστ. Ξεχωρίζει ακόμη με τις επιδόσεις του, ο μέσος Πιόνε Σίστο που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.