«Ο Γιώργος Τράγκας προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του να κάνει το εμβόλιο»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα σε ηλικία 73 ετών, ο Πάρις Κουρτζίδης.


Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Τράγκας, στις δηλώσεις του ανέφερε: “Δύσκολες οι ώρες. Ηταν φίλος, ήταν μαχητής, ήθελε να τελειώσει μία δουλειά, δεν του άξιζε να φύγει έτσι. Για οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή, λυπούμαστε. Ο Τρράγκας ήθελε να προσφέρει στον άνθρωποι, την κοινωνία, την πατρίδα. Ηθελε να ταράξει τα ύδατα, να μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εχω υποσχεθεί ότι θα κάνω τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος. Εχω υποχρέωση στην μνήμη του.

- Ηταν ανεμβολίαστος;

“Πάνε όλοι να εκμεταλλευθούν μία τόσο δύσκολη κατάσταση. Ειναι τραγικοί και οι μεν και οι δε. Ο Τράγκας έδινε μία μάχη με τον φόβο του. Είχε αλλεργίες και φοβόταν. Πάλευε με τους φόβους του. Προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του να κάνει το εμβόλιο. Επεσήμανε τα κακώς κείμενα για τον τρόπο διαχείρισης, για τις αυταρχικές αποφάσεις. Ηταν υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Ακόμη και τώρα που έφυγε, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον χαμό του. Τον κόλλησε ένας εμβολιασμένος. Του είπε ότι πρέπει να φύγει από τον σταθμό, να κάνει τεστ, πήγε έκανε και βγήκε θετικός. Ο Γιώργος μετά από τρεις ημέρες εμφάνισε συμπτώματα. Εγώ δεν κόλλησα, γιατί είχα ολοκληρώσει την δεύτερη δόση. Δεν υπήρχε μία γραμμή από τον Τράγκα, να μην εμβολιαστεί κάποιος”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.