Καραλιόπουλος: “Θα μπορούσε να κάνει ένα κλικ παραπάνω στην επίθεση ο Άρης, αλλά...”

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε ο πρώην παίκτης του Άρη, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος και αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των Κιτρίνων με τον Ολυμπιακό αλλά και στην γενικότερη πορεία του Άρη.

Αρχικά τόνισε: “Είμαι στην Νάουσα, έχω ακαδημία ποδοσφαίρου, προσπαθώ να βοηθώ τα παιδιά για να βελτιώνονται και να προοδεύουν. Υπάρχουν γήπεδα με χόρτο και αυτό μας βοηθά πάρα πολύ. Υπάρχει όρεξη, από τα παιδιά, διάθεση από εμάς για δουλειά. Κάποια στιγμή, θέλουμε να βγάλουμε μεγάλους παίκτες.

Για τον Άρη, είχαν έρθει κάποια ατυχή αποτελέσματα, όπως με τον ΠΑΣ που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Με την νίκη επί του ΠΑΟΚ όλα άλλαξαν, μέσα σε μία εβδομάδα. Το θέμα είναι να μην σε καταβάλουν τα συναισθήματα. Πως θα διαχειριστείς μία μεγάλη ήττα ή μία μεγάλη νίκη. Στο Καραϊσκάκη, οι περισσότερες ομάδες θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Θα μπορούσε να κάνει ένα κλικ παραπάνω στην επίθεση ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι”.

- Ποιο στοιχείο της ομάδας σου αρέσει περισσότερο;

“Το θέμα είναι αν θα σου βγει το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι πιο πολύ είναι θέμα ψυχολογίας. Υπάρχει μία ομοιογένεια στην ομάδα. Έλειπαν και παίκτες λόγω τιμωριών. Όταν ο Άρης είναι πλήρης, μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Όσο για τον Σούντγκρεν, είναι καλός παίκτης, βοηθά την ομάδα. Οταν υπάρχει ομάδα, ο κάθε ένας βοηθά. Ισως αυτό παίζει ρόλο περισσότερο στον Άρη, πως είναι ομάδα και υπάρχει δέσιμο μεταξύ των παικτών. Επίσης είναι σημαντικό πως και ο προπονητής είναι ο ίδιος από την περσινή σεζόν. Για να έχει μία ομάδα ομοιογένεια, πρέπει να έχει σταθερό κορμό και τον ίδιο προπονητή. Βλέπετε πως οι μεγάλες ομάδες έτσι λειτουργούν”.

- Τι μπορεί να κάνει στα πλέι οφ;

“Είχαμε φθάσει και πέρυσι σε τέτοιο σημείο για να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση όμως δεν τα καταφέραμε. Ίσως φέτος, γίνει το κάτι παραπάνω. Εμείς όταν ήμασταν στον Άρη, χάναμε βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες όχι από τις μεγάλες”. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.