Διγκόζης: “Ο Άρης είναι ικανός για όλα”

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Ο Αγγελος Διγκόζης από την Εύβοια όπου ζει τα τελευταία χρόνια, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την πορεία του Άρη, αλλά και για τα συστήματα που επιλέγουν οι προπονητές για τις ομάδες τους.

Αρχικά ο Διγκόζης υποστήριξε τα εξής:

“Γενικά για το ποδόσφαιρο, ο καθένας πιστεύει ότι καταλαβαίνει. Και αναφέρομαι στην επιλογή της διάταξης ή των συστημάτων από ένα προπονητή για την ομάδα του. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα θέματα. Το βασικό είναι η υγεία και οι άνθρωποι να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Εχουμε γίνει όλοι επιστήμονες για το εμβόλιο ή όχι και λέμε την γνώμη μας, αλλά σε αυτό το θέμα προέχει η άποψη αυτών που γνωρίζουν.

Πάνω στην δουλειά πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετη κριτικη. Ποιος θα μου πει εμένα, πως ένας προπονητής δεν θέλει να κερδίζει; Ο Άρης παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο παρότι ειναι στους μείον έξι. Ο Λουτσέσκου έχει πάρει Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Νταμπλ. Κάθε ημέρα δεν είναι η ίδια. Εχεις να κάνεις με 25 ποδοσφαιριστές.

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ο Άρης είναι ικανός για όλα. Παίζει με μία πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη τα τελευταία χρόνια, λέμε για παράδειγμα πως παίζει ο Άρης με τον Μακεδονικό χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Μακεδονικό που έχει μεγάλη ιστορία. Και ξεκινά ένα παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχει αποβολή ο Άρης και δίνεται πέναλτι σε βάρος του. Είναι εύκολο ή όχι για τον Άρη να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση; Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο με μία αποβολή και ένα πέναλτι σε βάρος σου. Γενικά πάντως μιλώντας και εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Άρης πάντως είναι ικανός για όλα”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.