«Του έκλεψαν το δελτίο Τζόκερ, θα πάρει τις 262.000 ευρώ»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

O Mανώλης Βονικάκης, δικηγόρος του τυχερού - άτυχου που του έκλεψαν το τυχερό δελτίο Τζόκερ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και υποστήριξε πως ο πελάτης του, θα πάρει τα χρήματα που κέρδισε, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν και προς τον ΟΠΑΠ που αναγνώρισε μέσα από την διαδικασία που ακολουθήθηκε, τον πραγματικό τυχερό.

Πιο συγκεκριμένα ο κος Βονικάκης δήλωσε:

“Οτιδήποτε και αρνητικό να συμβεί στην ζωή μας, εάν αμέσως απευθυνθούμε στους ειδικούς το πρόβλημα λύνεται. Αυτό το δελτίο που κάποιοι το έκλεψαν, με τις κατάλληλες ενέργειες του κ. Ιορδανόπουλου, που ενημέρωσε τον πράκτορα, τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, την ασφάλεια και αυτό το δελτίο είναι άχρηστο. Υπάρχει ύποπτος. Δεν είναι όλοι ειδικοί. Οπως έκανε αυτός ο άνθρωπος. Θα πάρει τα χρήματά του, 262.000 ευρώ στις 5 Μαρτίου 2022”.

Πως έγινε η κλοπή;

“Κατά τους ισχυρισμούς του θύματος, του κου Ιορδανόπουλου, το δελτίο παίχτηκε τον Αμυγδαλεώνα στις 19: 00, είναι κάτοικος Κρηνίδων. Παίζει Τζόκερ, Κίνο, ειναι τακτικός παίκτης των δύο παιχνιδιών. Επισκέφθηκε το πρακτορείο ΟΠΑΠ στις Κρηνίδες. Εκεί ενημερώνεται από τον πράκτορα, πως είναι ο μεγάλος τυχερός. Και ο υπάλληλος του πρακτορείου, ενημερώνει τα κεντρικά του ΟΠΑΠ. Από την στιγμή που το τυχερό δελτίο μπήκε στο πρακτορείο των Κρηνίδων, ο ΟΠΑΠ έχει την τεχνογνωσία για την επιβεβαίωση. Άρα έχουμε πλήρη απόδειξη, είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό. Ο κος Ιορδανόπουλος δεν είναι κομιστής του δελτίου. Εγώ έκανα μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Το δελτίο το πήρε στις 16:00, και στις 20:00 δύο συγχωριανοί του, του χτύπησαν το κουδούνι. Όχι θα έρθεις μαζί μας, πήγαν στο κεφαλάρι Δράμας, πίνουν, τρώνε, τον επιστρέφουν στο σπίτι και μπαίνουν στις 23: 30 στο σπίτι του. Ο εντολέας μου, διαπίστωσε πως το δελτίο είχε κάνει φτερά. Αυτό δεν είναι πλήρη απόδειξη, αλλά μία σοβαρή ένδειξη. Με φορτικότητα του ζήτησαν να γλεντήσουν. Το αδίκημα είναι η υπεξαγωγή εγγράφου. Η τιμωρία των ενόχων θα είναι χάδι, ενώ θα έπρεπε να είναι παραδειγματική τιμωρία. Θα πρέπει όλοι οι πολίτες να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι, είναι ένα μάθημα προς όλους”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.