Μπαρκαουάν: «Να φύγουν επτά και να φέρουν στον ΠΑΟΚ πέντε ποιοτικούς παίκτες»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Μπαρκαουάν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη χρονική περίοδο και σχολίασε την δήλωση του Λουτσέσκου: “Θα δείτε την αντίδρασή μου”.

Ο Μπαρκαουάν είπε: “Είχαμε πει στο παρελθόν και είπαμε πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει παίκτες με ποιότητα. Θα φύγουν αυτοί που δεν μπορούν και θα έρθουν παίκτες που ο Λουτσέσκου θα επιλέξει”

- Ποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα;

“Βλέπουμε όλοι, ποιοι δεν μπορούν. Πρέπει να τραβήξουμε μία γραμμή, να δουν στατιστικά τι έκαναν οι παίκτες. Ποιος δεν βοήθησε και ποιος βοήθησε. Πιστεύω ότι είναι επτά παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα. Εάν θέλει ο ΠΑΟΚ να δείξει, πρέπει να φύγουν επτά και να έρθουν πέντε ποιοτικούς. Και όλοι οι άλλοι να συμφωνήσουν με τον Ραζβάν. Δεν πρέπει να φύγουν σήμερα οι επτά. Αλλά σταδιακά. Πρέπει να υπάρχει ένα οργανόγραμμα”.

- Ο Λουτσέσκου έχει ευθύνη για την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ ή όχι;

“Ολοι φταίμε όταν δεν πάει κάτι καλά στην ομάδα ή στο ποδόσφαιρο. Μπορώ να κρίνω ένα προπονητή και παίκτες για την απόδοσή τους. Δεν θα πω ονόματα παικτών. Κάποιοι δεν μπορούν ποιοτικά να ανταποκριθούν. Πρέπει να έρθουν με ποιότητα και με εμπειρία παίκτες. Και ο Λουτσέσκου μπορεί να ξεχωρίζει παίκτες, αλλιώς θα μένουμε μόνο στα λόγια. Επίσης, αν υπάρχουν παίκτες από την δεύτερη ομάδα, πρέπει να φέρνει από τις ακαδημίες, έναν ή δύο παίκτες”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.