Απελπιστική αγωνιστική κατάσταση!

Αρις Νικολάκης02 Δεκεμβρίου 2021

Δεν έπιασε απλά, πάτο. Ξύνει τον πάτο! Τον κακό ΠΑΟΚ της Κυριακής ακολούθησε ο χειρότερος της Τετάρτης. Κι η ευθύνη δε βαραίνει μόνον παίκτες. Βαραίνει και προπονητή.

Το γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς, για το 1-1, δεν αλλάζει τις εντυπώσεις για την απελπιστική αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει η εικόνα με το… στριπτίζ του στο «Αλκαζάρ». Φάνηκε όλη η γύμνια του σε όλες τις γραμμές του.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ΠΑΟΚ – εάν βλέπαμε καθαρά την εικόνα του αγώνα – δεν είχε πάει στη Λάρισα. Στη Θεσσαλονίκη είχε μείνει. Πνευματικά, εξηγούμεθα, για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν υπήρχε ένας – αριθμός: 1 – παίκτης του δίχως σοβαρά λάθη. Για να μην υπερβάλλουμε αναφέροντας πως διαγωνισμός λαθών γινόταν. Μπάλα από τον ΠΑΟΚ δεν παιζόταν! Κι ας έπαιζαν κάπου έξι (μπορεί και περισσότερα) εκατομμύρια ευρώ στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους.

Μετά; Ο ΠΑΟΚ εμφανίσθηκε στο «Αλκαζάρ»! Άσκησε πίεση αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα; Ο Κυπελλούχος χρειάσθηκε ενισχύσεις. Έτσι έπεσαν κι άλλα …εκατομμύρια στο γήπεδο: Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Σίντκλεϊ μπήκαν στο 62ο λεπτό αντί Μουργκ, Εσίτι και Λύρατζη οι οποίοι απλά, είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα για την αρχική ενδεκάδα. Αποτέλεσμα; Η Λάρισα στην πρώτη της επίθεση στο Β’ ημίχρονο, στο 64ο λεπτό – μετά από άστοχη έξοδο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς - προηγήθηκε με 1-0…

Ακολούθησε συνεχής υπεροχή… κατοχή της μπάλας, για να ακριβολογούμε, από τον ΠΑΟΚ. Με σαφή αδυναμία έστω ελάχιστης αξιοποίησης της. Αιτία; Η απελπιστική αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ. Το γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς στο τελείωμα των καθυστερήσεων – επιμένουμε – δεν αλλάζει τις εντυπώσεις γι’ αυτήν. Ουσιαστικά πάντως, από τα ολότελα… Καλή κι η Παναγιώταινα! Η ισοπαλία έσωσε τα προσχήματα.

Κι οφείλουν όλοι, μα όλοι στον ΠΑΟΚ, από την κορυφή μέχρι τα νύχια του, να το πάρουν αλλιώς. Και να σοβαρευθούν. Εδώ κι τώρα. Μετά, θα είναι αργά. Πολύ αργά…

ΥΓ 1: Δικαιώθηκε αφ’ ενός η συνετή διαχείριση ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου θέματος από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Επιβραβεύθηκε αφ’ ετέρου η σώφρονα υπομονή της σε αυτό το θέμα…

ΥΓ 2: Την ώρα της προβολής τού αγώνα Λάρισα-ΠΑΟΚ προβαλλόταν κι ο αγώνας Έβερτον – Λίβερπουλ! Η άχρηστη (;) πληροφορία της χθεσινής ημέρας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.