Άρης: Επιστρέφει ο Μπερτόγλιο... ευχάριστος πονοκέφαλος για Μάντζιο

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε υποβληθεί στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Η επιστροφή του Αργεντινού λύνει τα χέρια του τεχνικού του Άρη στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έλειψε σε τρεις σημαντικές αναμετρήσεις για τους «κίτρινους» τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Η απουσία του έγινε έντονα αισθητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στη βαριά ήττα του Άρη με 5-0.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός βρήκε τις ισορροπίες της ομάδας του και με την χρησιμοποίηση του Εντιαγέ σε θέση επιτελικού μέσου έδωσε λύση στο πρόβλημα που άκουγε στο όνομα Μπερτόγλιο.

Μπορεί να η επιστροφή του Αργεντινού να δίνει μια έξτρα επιλογή στον Μάντζιο, αλλά ταυτόχρονα του προσθέτει έναν ακόμα ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος ανταποκρίθηκε πλήρως στα νέα του καθήκοντα, δείχνοντας την ικανότητά του και στο επιθετικό παιχνίδι, με μοναδική αδυναμία του τα τελειώματα του. Σε αυτό το κομμάτι υπερισχύει ο Μπερτόγλιο. Μένει να δούμε τις επιλογές του Άκη Μάντζιου στους αγώνες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.