Μάντζιος: «Χαρούμενοι για τη νίκη, μας ενδιαφέρει απόλυτα το Κύπελλο»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2021

Η επιτυχία του Άρη στην Τούμπα χαροποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του Άρη, που πλέον προετοιμάζονται για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των κιτρίνων στην ΕΡΤ-3:

«Για εμάς ήταν μία εβδομάδα που δουλέψαμε πολύ για να φύγουν οι αρνητικές σκέψεις μετά από ένα σκληρό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε σύντομα και αυτό έγινε και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τακτικά δεν μπορούμε να το αναλύσουμε στην κάμερα. Ήμασταν διαβασμένοι όλοι στην ομάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα και για Έλληνα προπονητή τη μία μέρα να θεωρείται ήρωας και την άλλη να είναι στην πόρτα της εξόδου. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα υπάρχουν απαιτήσεις πολλές, η πίεση είναι.

Ο Άρης θέλω να εξελίσσεται και να παίρνει τα αποτελέσματα που δικαιούται. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει απόλυτα. Να ετοιμαστούμε για το ματς με τον ΟΦΗ που είναι αυτή την περίοδο σε φόρμα κι αυτό φαίνεται στην βαθμολογία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, έχει μικρύνει η ψαλίδα και οι μεγάλοι έχουν αρκετές απώλειες βαθμών κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες. Να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στο ματς με τον ΟΦΗ»/

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.