Ομαλή επιστροφή ΠΑΟΚτσήδων από την Μπρατισλάβα και την Βιέννη

Γιώργος Καστάνης27 Νοεμβρίου 2021

Ταξίδεψαν στην Σλοβακία κατά δεκάδες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, καθώς είχαν “κλείσει” αεροπορικά εισιτήρια και είχαν κάνει τις σχετικές κρατήσεις σε ξενοδοχεία τόσο στην Μπρατισλάβα όσο και στην γειτονική Βιέννη. Είχαν την κρυφή ελπίδα, πως ίσως κάτι θα άλλαζε και θα επιτρεπόταν η φυσική παρουσία τους στο γήπεδο.

Τελικά, όπως είναι γνωστό, το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω του γενικού lock down που τέθηκε σε εφαρμογή από την προηγούμενη Πέμπτη στην Σλοβακία, εξαιτίας της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού. Και ως εκ τούτου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν την δυνατότητα να δουν το παιχνίδι. Αρκέστηκαν όμως, παρά το lock down που εφαρμόστηκε από την Πέμπτη, σε μία περιήγηση τόσο στην Μπρατισλάβα όσο και στην Βιέννη.

Ορισμένοι εκ των οπαδών, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο, έψαχναν τρόπους να μπούν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Την Παρασκευή μέχρι το βράδυ, ολοκληρώθηκε η επιστροφή των δεκάδων οπαδών του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως οι πτήσεις από την Βιέννη (απέχει 40 λεπτά από την Μπρατισλάβα) όσο και από την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, ήταν “γεμάτες” με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οσοι επέλεξαν να ταξιδέψουν από την Βιέννη, ταλαιπωρήθηκαν, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες και η έντονη χιονόπτωση διαφοροποίησαν το πρόγραμμα των πτήσεων καθώς υπήρξε αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, μέχρις ότου να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος όγκος των εκδρομέων φίλων του ΠΑΟΚ πάντως, επέστρεψε στην βάση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.