ΠΑΟΚ: Έκλεισαν αεροπορικά και περιμένουν τα εισιτήρια του αγώνα

Γιώργος Καστάνης18 Νοεμβρίου 2021

Ενθουσιώδεις φίλαθλοι του Δικεφάλου έχουν ήδη κάνει προκρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, εν όψει του κρίσιμου αγώνα που θα δώσει η ομάδα τους, με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δίχως υπερβολή, η κινητοποίηση των φίλων του ΠΑΟΚ θυμίζει εποχές, προ Covid.

Δεκάδες είναι οι φίλοι της ομάδας από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, κυρίως από την Γερμανία, που θέλουν να δουν το μεγάλο παιχνίδι και να βοηθήσουν τον Δικέφαλο. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονταν το κείμενο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε ανακοινώσει, πόσα εισιτήρια θα παραλάβει από την διοίκηση της Σλόβαν για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της. Είχε προϊδεάσει με προχθεσινή ανακοίνωση, πως ανάλογα με τα μέτρα που θα εφαρμοστούν και μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Σλόβαν θα ενημερώσει σχετικά.

Ομως ο προγραμματισμός για το ταξίδι στην Σλοβακία, από δεκάδες φίλους του ΠΑΟΚ, είτε καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια του αγώνα, είτε όχι, είχε γίνει πριν από αρκετές εβδομάδες. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, οι προκρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, αυξήθηκαν με εντυπωσιακό ρυθμό. Πολλοί θέλουν να συνδυάσουν το ταξίδι για να επισκεφθούν την Βιέννη, αλλά και την πανέμορφη Μπρατισλάβα. Η απόσταση των δύο πόλεων είναι περίπου 45 λεπτά με λεωφορείο και λιγότερο εάν νοικιάσει κάποιος αυτοκίνητο.

Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Βιέννη, σχεδόν καθημερινά, όπως και άλλες πτήσεις απευθείας για την Μπρατισλάβα. Υπάρχουν φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας με προορισμό την Μπρατισλάβα χωρίς να γνωρίζουν εάν θα μπορέσουν να πάρουν εισιτήριο του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, καταγράφεται ένας “ξεσηκωμός” των φιλάθλων με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα. Ανάλογος είναι και στην Γερμανία. Κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί πως όλοι όσοι ταξιδέψουν, θα μπορέσουν να δουν το παιχνίδι. Αυτή η κινητοποίηση όμως, θυμίζει άλλες εποχές. Πρόσφατα βεβαίως και στην Κοπεγχάγη, περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν δημιουργήσει μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα και είχαν πανηγυρίσει το “διπλό” μαζί με τους παίκτες.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.