Δούκας για τους βουλευτές Β.Ελλάδος: «Η μοίρα των άβουλων χειροκροτητών είναι προδιαγεγραμμένη»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

«Βολές» εξαπέλυσε ο Λευτέρης Δούκας με δημοσίευσή του στο Facebook, με αφορμή την παραμονή των Τζουλάκη-Αρκούδη στην ΕΕΑ, έπειτα από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για διεθνή γελοιοποίηση της Επιτροπής, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Χαρακτηριστικά στο post του αναφέρει:

«Από τα πειθήνια όργανα της μεγαλύτερης σκευωρίας στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας, δεν περιμέναμε παραίτηση μετά την διεθνή και εγχώρια γελοιοποίηση τους. Θα το έκαναν εξαρχής, αν διέθεταν ίχνος τσίπας. Εννοείται πως δεν είχαμε την ίδια απαίτηση ούτε από τον παριστάνοντα τον υπουργό-υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Ιδιότητα που έχει αποδεχτεί δια της σιωπής. Αναμέναμε όμως από τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος, την στοιχειώδη αντίδραση στην μονιμοποίηση και επιβράβευση των φυσικών αυτουργών της αθλιότητας. Δεν πειράζει, ο λογαριασμός πάντα έρχεται στο τέλος. Και η μοίρα κάθε άβουλου χειροκροτητή, είναι ήδη προδιαγεγραμμένη. ΥΓ. Αχάριστοι, γιατί αφήσατε εκτός την Μαρούπα; Τόσα τακούνια έλιωσε η μαντάμ, κάνοντας αυτοψίες...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.