Αγκαλιά του Λουτσέσκου στον Ντιέγκο και το τετ α τετ στην προπόνηση

Γιώργος Καστάνης16 Νοεμβρίου 2021

Εχει τον τρόπο του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ όσον αφορά την διαχείριση των παικτών και την αξιοποίησή τους, προς όφελος της ομάδας. Αυτό που συμβαίνει, για παράδειγμα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αποτελεί μία δικαίωση αφενός για τον Λουτσέσκου και αφετέρου για τον ποδοσφαιριστή.

Στη προπόνηση της Δευτέρας, ένα από τα πρώτα πλάνα που έδειξε η ΠΑΕ, ήταν μία σύντομη συνομιλία του Λουτσέσκου με τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό και μία ζεστή αγκαλιά. Μία κίνηση ενδεικτική, της απόλυτης εμπιστοσύνης, που δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή του. Ο Μπίσεσβαρ που κάποιοι είχαν βιαστεί να τον “τελειώσουν” την περσινή σεζόν, όταν τον έστειλαν να κάνει το...αγροτικό του (λες και δεν είχε την εμπειρία να σταθεί στον ΠΑΟΚ) στην Κύπρο, από την αρχή της σεζόν, είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές.


Σε ηλικία 33 ετών. Εχει παίξει σε 17 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ, μοίρασε τρείς ασίστ και τα στατιστικά του, στις πρώτες αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, “παραπέμπουν” σε στατιστικά που είχε καταγράψει την σεζόν της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος. Τότε είχε παίξει σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και είχε πετύχει 10 γκολ, εκ των οποίων τα οκτώ στο Πρωτάθλημα και τα άλλα δύο στην Ευρώπη.

Ο Μπίσεσβαρ παρά την πικρία που είχε νιώσει την περσινή σεζόν, δεν εξωτερίκευσε τις σκέψεις του. Περίμενε υπομονετικά να πάρει ξανά την ευκαιρία.

Ο Λουτσέσκου που δείχνει πως είναι μετρ στην αξιοποίηση παικτών, τον πήρε από το χέρι και τα αποτελέσματα, μέχρι αυτή την στιγμή είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού. Αυτόν τον Μπίσεσβαρ θέλει για τον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν, επιθυμώντας όμως να του δώσει και τις απαραίτητες ανάσες.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.