Βιεϊρίνια: Λατρεία για τον ΠΑΟΚ, βήμα προς βήμα για τους στόχους

Γιώργος Καστάνης16 Νοεμβρίου 2021

Μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να θεωρηθεί η πρόσφατη παρουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία πριν από λίγες ημέρες, εκεί όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον δεύτερο αγώνα του Λιγκ απ στο βόλεϊ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μαζί με την κόρη του, κάθισαν στο κέντρο του γηπέδου, είδαν το παιχνίδι, πανηγύρισαν τους πόντους που κέρδισαν οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και στο τέλος χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Βιεϊρίνια, έχει παρακολουθήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν αγώνες του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και το βόλεϊ. Του έχει γίνει όμως μία συνήθεια απαραίτητη, μία λατρεία που δεν αποχωρίζεται. Για όσους τον γνωρίζουν και συνομιλούν μαζί του, ο ΠΑΟΚ για τον Βιείρίνια είναι τρόπος ζωής.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είναι πεπεισμένος πως σε κάθε παιχνίδι, η ποδοσφαιρική ομάδα θα διεκδικεί την νίκη, πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του υλικού, αλλά και του προπονητικού επιτελείου και εκτιμά πως βήμα προς βήμα, θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, έως το τέλος της σεζόν.

Αποφεύγει τα πολλά λόγια, προτιμά με πράξεις, μέσα στο γήπεδο να δείχνει τι πραγματικά μπορεί να πετύχει ο ίδιος με την ομάδα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.