ΠΑΟΚ: Προσβλέπει σε έσοδα μόνο από τρεις

Γιώργος Ζαΐρης16 Νοεμβρίου 2021

Η φάση των ομίλων για να προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ ολοκληρώνεται και ακολουθούν τα μπαράζ. Κάθε σύλλογος που θα έχει ποδοσφαιριστές σε Εθνικές Ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δικαιούται αποζημίωση και στον ΠΑΟΚ έσοδα μπορούν να έρθουν πλέον μόνο από τρεις. 

Από τους Σφιντέρσκι (αν τα καταφέρει η Πολωνία στα μπαράζ), Τσόλακ (σε περίπτωση που δεν πουληθεί) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Κανείς άλλος «ασπρόμαυρος» δεν θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της παγκόσμιας γιορτής του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε, η Σλοβενία του Κούρτιτς επίσης όπως και η Ισλανδία που απογοήτευσε. 

Αν οι Ισλανδοί περνούσαν στην τελική φάση για να καρπωθεί ο ΠΑΟΚ αποζημίωση από την συμμετοχή του Ινγκασον, θα έπρεπε να είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του, κάτι που πιθανώς να γίνει. Επίσης έψαξε και πάλεψε την υπέρβαση η Αλβανία του Μιχάι αλλά ο Σφιντέρσκι με το γκολ που είχε σημειώσει στα Τίρανα, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες τους.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.