11ο γκολ του Ινγκασον με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο

Γιώργος Καστάνης13 Νοεμβρίου 2021

Φώναξε δυναμικά παρών ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε μετά τον τραυματισμό του.

Αγωνιζόμενος σε όλο το 90λεπτο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, ο Ινγκι Ινγκασον επιβεβαίωσε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν απο έξι μήνες.

Ο Ισλανδός ήταν βασική επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία. Σκόραρε στο 52ο λεπτό ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΟΚ Β, ενώ έβγαλε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης. Είχε παίξει επί 62 λεπτά στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Superleague 2 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο Ινγκασον πέτυχε το 11ο γκολ του, σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Την περσινή σεζόν (2020-21) είχε παίξει σε 39 επίσημα παιχνίδια με την επαγγελματική ομάδα του Δικεφάλου σημειώνοντας έξι γκολ. Την σεζόν 2019-2020 είχε παίξει σε 34 παιχνίδια και είχε πετύχει τέσσερα γκολ.

Ο Ινγκασον αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Β κυρίως για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει ρυθμό που θα τον βοηθήσει να επανέλθει στην πρώτη ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.