Αισιόδοξος ο Πέλκας: «Με την εθνική είμαστε πολύ κοντά σε μία μεγάλη διοργάνωση»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας πιστεύουν πως έχουν κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να οδηγήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελική φάση του Μουντιάλ, παρουσιάζονται πεπεισμένοι πως στην επόμενη διοργάνωση, θα τα καταφέρουν.

Ο Δημήτρης Πέλκας που εκπροσώπησε τους παίκτες της εθνικής ομάδας στις δηλώσεις, εν όψει του αγώνα με το Κόσοβο υποστήριξε αρχικά:

“Με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση. Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του ένα ισχυρό κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Oμάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς».

Ο Πέλκας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του δίνοντας το σύνθημα: «Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα μας για να είμαστε έτοιμοι στο νέο Nations League και στα προκριματικά του νέου Euro».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.