Βραζιλιάνικο δημοσίευμα για επιστροφή Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης13 Νοεμβρίου 2021

Ο Λέο Ζαμπά θα αποτελέσει την πρώτη ουσιαστικά, μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, όπως είχαν αποκαλύψει πριν από αρκετό καιρό η Metrosport και το Metrosport.gr. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο κλαμπ, καθώς ο Λουτσέσκου είναι απόλυτα θετικός στην επιστροφή του.

Σε νέο δημοσίευμα και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα vasconoticias.com.br, επισημαίνεται πως ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρεμ δεν πρόκειται να συνεχίσει τον δανεισμό του στην Βάσκο (εκεί είναι συμπαίκτης με τον Λέο Μάτος) και πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό για τον Ζαμπά, είναι πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του και αυτό αποδεικνύεται και από τα παιχνίδια στα οποία έπαιξε στην Βάσκο.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα από την Βραζιλία: “Ο 23χρονος επιθετικός είναι ήδη εκτός πλάνων και δεν έχει αγωνιστεί μετά την ήττα από την Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο (στις 30 Οκτωβρίου). Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει στην ελληνική ομάδα, η οποία αιτήθηκε την επιστροφή του από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά αρνήθηκε η Βάσκο. Ο Ζαμπά αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια, στα 21 ως βασικός, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.