«Καυτός» Αντρίγια, έτοιμος για τελικό με… Σάντος και Ρονάλντο

Γιώργος Καστάνης11 Νοεμβρίου 2021

Διανύει μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές περιόδους της καριέρας του, πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ έως το 2024, είναι «μέσα» στους πρώτους σκόρερ της ομάδας και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ (έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ) και συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, περί αυτού ο λόγος, έχει ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της εθνικής Σερβίας και επί της ουσίας, προετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Πορτογαλία, εκτός έδρας, σε ένα καυτό ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Σήμερα πάντως ο Αντρίγια αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της εθνικής Σερβίας με αντίπαλο το Κατάρ που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και οι Σέρβοι θέλουν να δείξουν πως είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό που ακολουθεί σε λίγες ημέρες, με αντίπαλο την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Θα είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση στην οποία, ο νύν παίκτης του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και θα τεθεί αντιμέτωπος του πρώην προπονητή του Δικεφάλου.

Το ματς της Σερβίας με την Πορτογαλία, θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 21:45. Και δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας θα «πέσουν» πάνω στους μεγάλους αστέρες και των δύο εθνικών ομάδων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.