«Νέο συμβόλαιο στον Πασχαλάκη, είναι εξαιρετικός, θέλει και βελτίωση»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Ο Απόστολος Σαββουλίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την προσπάθεια που κάνει στην Ευρώπη και το Πρωτάθλημα, αναφέρθηκε όμως και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου τον Σεπτέμβριο.

Ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” τα εξής:

“Αυτά που έχω να πω αφορούν την πραγματικότητα. Ο Πασχαλάκης ήρθε στον ΠΑΟΚ και απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και εξαιτίας των καλών του εμφανίσεων. Είναι ένας γκολκίπερ με τρομερά προσόντα, ένας πολύ καλός γκολκίπερ που το έχει αποδείξει, όμως επιδέχεται και άλλες βελτιώσεις στην δουλειά του. Και αυτοί που τον γυμνάζουν δεν πρέπει να δουν τις εξόδους του; Είναι σημαντικό να βελτιωθεί και σε αυτό τον τομέα. Παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλει λίγη σοβαρότητα παραπάνω και πιστεύω ότι θα κάνει ακόμη καλύτερη πορεία. Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλό τερματοφύλακα”.

- Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει νέο συμβόλαιο στον Πασχαλάκη για να τον “δέσει” στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια;

“Είναι σε ηλικία 31 ετών και θεωρώ ότι βρίσκεται σε μία από τις ωριμότερες ηλικίες, ειδικά σε αυτή την θέση που αγωνίζεται. Πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και για αυτό τον λόγο πρέπει να γίνουν συζητήσεις. Θα ήθελα δοθείσης της ευκαιρίας να προσθέσω και κάτι ακόμη: Ο ΠΑΟΚ θα ήταν μεγαλύτερος, εάν δεν του έφευγαν τα ελληνόπουλα. Και αναφέρομαι στον Γιαννούλη, τον Τζόλη. Δεν έπρεπε να φύγουν αυτοί οι παίκτες. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του, δηλαδή να μην φεύγουν από την ομάδα νέοι ικανοί παίκτες”.

Για την Ευρώπη και την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, τόνισε: “Θέλουμε την νίκη για να πάρουμε την πρόκριση για να μεγαλουργήσει πάλι ο ΠΑΟΚ και να γίνει μεγάλος και τρανός”.

- Γιατί δέχεται ο ΠΑΟΚ εύκολα γκολ; Τι φταίει κατά την άποψή σας;

“Να έχουν όλοι οι παίκτες συγκέντρωση. Χρειάζεται και η βελτίωση του τερματοφύλακα στις εξόδους. Ο ΠΑΟΚ δέχεται λίγες φάσεις από τους αντιπάλους του και οι παίκτες του, δεν δείχνουν να έχουν τη απαραίτητη συγκέντρωση. Δείχνουν μία επιπολαιότητα και το πληρώνει η ομάδα”.

- Υπάρχει άλλος γκολκίπερ που μπορεί να αναδειχθεί από τον ΠΑΟΚ;

“Δεν έχω προσωπική αντίληψη για το αν υπάρχει κάποιος που ακολουθεί, για να διεκδικήσει την θέση του τερματοφύλακα”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.