Ο Μακέντα θέλει να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2021

Το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο, θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Στο στρατόπεδο της αθηναϊκής ομάδας, αισιοδοξούν και ευελπιστούν για μία πολύ σημαντική επιστροφή στην ενδεκάδα, ενός βασικότατου ποδοσφαιριστή που έλειψε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο λόγος γίνεται για τον Φρεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός προπονήθηκε κανονικά και εκτός απροόπτου, αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ δίνοντας μια ακόμα επιθετική λύση στο Σέρβο τεχνικό.

Προφανώς κι αν δεν αλλάξει κάτι στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Μακέντα θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιταλός επιθετικό στην προπόνηση της Δευτέρας πήρε αγωνιστικό ρυθμό, έστω και σε φιλικό με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα των πράσινων.

Χαρακτηριστικά είναι πως όσοι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ αγωνίστηκαν σε φιλικό με τη δεύτερη ομάδα που δεν είχε παιχνίδι το Σάββατο μετά την αναβολή του πρωταθλήματος. Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 3-2 σε ένα ματς όπου μικρή σημασία είχε το σκορ. Εξάλλου, το ατομικό πρόγραμμα τους συνέχισαν οι Κουρμπέλης και Μπεκ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.