Ο... Παναθηναϊκός Καραλής δηλώνει πλέον Ολυμπιακός!!

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2021

Πριν από δύο χρόνια άφηνε να εννοηθεί στα social media (twitter) πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Τώρα που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό, δηλώνει οπαδός των ερυθρολεύκων. Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Καραλή, πρωταθλητή του στίβου που κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μιλάμε, για την “ανατροπή” της “ανατροπής”.

Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την μετακίνησή του στον σύλλογο του Πειραιά, ο ελληνας πρωταθλητής δήλωσε: “Είμαι ο Εμμανουήλ Καραλής και είμαι Ολυμπιακός” και αυτή η δήλωση ήρθε ως μία εξέλιξη της ανακοίνωσης των ερυθρολεύκων που τον απέκτησαν.

Ο Καραλής κατέκτησε πρόσφατα την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του φρόντισε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού οι προσωπικές ενέργειες του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκαναν εφικτή την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Λίγο αργότερα, ο Καραλής φρόντισε να στείλει και ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φίλους της νέας του ομάδας, λέγοντας πως είναι Ολυμπιακός.

Ομως και εδώ είναι το οξύμωρο του θέματος, πριν από δύο χρόνια και σε ένα από τα πολλά «Q and A» του στα social media (με το hashtag #askmanolo), ο Έλληνας πρωταθλητής ρωτήθηκε ποια ομάδα υποστηρίζει και απάντησε με ένα τριφύλλι, δίπλα σε ένα emoji με την μπάλα του μπάσκετ. Είναι προφανές ότι ο Καραλής μιλούσε τότε, το 2019, για τον Παναθηναϊκό. Άλλες οι προτιμήσεις το 2019, άλλες το 2021.

Πηγή: Sdna.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.