ΠΑΟΚ: Ο Ινγκασον και οι νέοι που δεν έπαιξαν σε κανένα παιχνίδι

Γιώργος Καστάνης27 Οκτωβρίου 2021

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να συμμετέχει στον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης τους τελευταίους έξι μήνες.

Ασφαλώς αν ήταν καλά στην υγεία του, τότε θα διεκδικούσε θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Ο Ινγκασον εξαιτίας αυτού του πολύμηνου τραυματισμού (είχε υποβληθεί σε επέμβαση στις 19 Μαϊου), είναι ένας από τους λίγους παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, στα 14 επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου. 

Οι υπόλοιποι που δεν έπαιξαν είναι κυρίως νεαροί, που όμως συμμετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της επαγγελματικής ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Και ασφαλώς, έχουν αξιολογηθεί ανάλογα, από τον Λουτσέσκου και τους στενούς του συνεργάτες.

Δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, οι δύο νεαροί γκολκίπερ. Ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος. Ακόμη δεν έπαιξε ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν από τους πλέον βασικούς στην πορεία που έκανε ο Δικέφαλος για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Δεν έχουν αγωνιστεί επίσης, ο Μάριος Τσαούσης (καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και πέρυσι ήταν δανεισμός στην Σπάρτακ Τρνάβα), ο Κυριάκος Γιαξής (κυρίως παίζει στη μεσαία γραμμή). Ακόμη δεν είχαν πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής πριν αποχωρήσουν από την ομάδα, ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Νίλσεν Περέίρα.

Ολοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στο ρόστερ, πήραν λεπτά συμμετοχής, κάποιοι λιγότερα, κάποιοι περισσότερα. Θυμίζουμε πως χρησιμοποιήθηκαν τόσο ο Κούτσιας, όσο και ο Κωνσταντέλιας στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Λινκολν στο Γιβραλτάρ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.