Θέλει να δείξει χαρακτήρα στη Σλοβακία η Κ19 του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης19 Οκτωβρίου 2021

Πολύ δύσκολο είναι το έργο των παικτών του Δικεφάλου, της ομάδας νέων Κ19 στην δεύτερη αναμέτρηση που θα δώσουν με αντίπαλο την Ζίλινα, αυτή την φορά στην Σλοβακία. Στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, ο ΠΑΟΚ υπέστη βαριά ήττα με σκορ 5-1.

Πρακτικά η Ζίλινα έχει τον πρώτο λόγο και ένα συντριπτικό πλεονέκτημα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο Uefa youth League. Ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να δείξουν χαρακτήρα και να παίξουν περισσότερο απελευθερωμένα.

Οπως ενημέρωσε σχετικά ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης:

“Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Ζίλινα Σλοβακίας για τον επαναληπτικό αγώνα του α’ γύρου του Youth League την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 17.30. Οσο βαριά κι αν ήταν η ήττα από την Ζίλινα στο πρώτο παιχνίδι του Youth League (5-1), ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε. Αν μη τι άλλο, στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο, αν μη τι άλλο η Κ19 καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι στις 17.00.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή και θα ταξιδέψουν με προορισμό την Σλοβακία είναι οι εξής:

Μοναστηρλής, Αγγελίδης, Λυπηρίδης, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Μάρτος, Ζίλο, Φίλων, Κωττάς, Τσιακούμης, Τσίκος, Κουτεντάκης, Γκαρνέτας, Ρούμιαντσεφ, Καλόγηρος, Σμυρλής, Δαρέλας, Σπυράκος, Μπάμπουρας, Κεδίκογλου.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.