ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου: Βυθισμένος στις σκέψεις του

Γιώργος Καστάνης18 Οκτωβρίου 2021

Μιάμιση ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης της Τούμπας, έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγαίνει με αργά βήματα, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της διοίκησης (Κυριάκο Κυριάκο) και στενούς του συνεργάτες.

Το βλέμμα του, έδειχνε αμήχανο. Η εξέλιξη του αγώνα με τον Βόλο και η απρόσμενη ισοπαλία του χάλασαν την διάθεση. Δικαιολογημένα. Ο ίδιος μετά τον αγώνα με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, είχε δηλώσει πως έκανε τέσσερις ημέρες για να κοιμηθεί φυσιολογικά καθώς είχε προηγηθεί η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ στην Τούμπα, που στοίχισε στον ΠΑΟΚ τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Ορισμένοι φίλαθλοι που βρίσκονταν έξω από την Τούμπα, μαζί με τα παιδιά τους, τον πλησίασαν: “Κόουτς, μην στεναχωριέσαι. Μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο”. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε σχεδόν μηχανικά. Ενα διακριτικό χαμόγελο “ζωγραφίστηκε” στο πρόσωπό του. Βγήκε τις φωτογραφίες, τον ευχαρίστησαν οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ και ανταποκρίθηκε. 

 Λίγα μέτρα παραπέρα, τον περίμεναν οι στενοί του συνεργάτες. Πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο για να φύγει από την Τούμπα, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Νέλσον Ολιβέϊρα, που ήταν μαζί με την σύζυγό του και την μικρή τους κόρη.

Ο Λουτσέσκου παρά την συζήτηση, παρέμενε σκεπτικός. Οχι για το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Ολιβέϊρα, αλλά για το αποτέλεσμα με τον Βόλο που τον “πονούσε”.

Γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, πως πρέπει να βρεί τρόπους να αλλάξει την κατάσταση. Αυτή η ισοπαλία, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, θεωρείται ως… ήττα. Δεν νοείται ο ΠΑΟΚ να χάνει, έτσι αβίαστα, βαθμούς στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος μετά τα όσα είπε στις δηλώσεις του και την συνομιλία που είχε με τα στελέχη της ομάδας, αποχώρησε. Στο μυαλό του, στριφογύριζαν οι τρόποι για να έρθει η ανασύνταξη της ομάδας. Είναι εύκολο; Οχι. Ομως έχει περάσει από ανάλογες δοκιμασίες στο παρελθόν. Το είχε δηλώσει πως λειτουργεί καλύτερα, ειδικά μετά από την έντονη πίεση που δέχεται από τα αρνητικά αποτελέσματα και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Με τον οποίο μιλά μετά από κάθε αγώνα.

Το μόνο βέβαιο είναι, πως αναζητεί τους τρόπους για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με την Κοπεγχάγη στην Δανία και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια, απο εδώ και στο εξής, για νέες απώλειες βαθμών, ειδικά μέσα στην Τούμπα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.