Μποίλεσεν: «Εστιάζουμε στον ΠΑΟΚ, μεγάλη η πρόκληση»

Γιώργος Καστάνης18 Οκτωβρίου 2021

Η αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τον Δικέφαλο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η Κοπεγχάγη έχει έξι βαθμούς σε δύο αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ τέσσερις και αυτό το ματς, είναι το ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου.

Για την επικείμενη αναμέτρηση έκανε δηλώσεις ο Νικολάι Μπόιλεσεν, που είναι ο αρχηγός της ομάδας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα. Ο 29χρονος αμυντικός υποστήριξε μεταξύ των άλλων:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, έναν αγώνα- κλειδί για τον όμιλο. Οι πρώτες δύο αγωνιστικές δείχνουν ότι εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες αυτού του γκρουπ.

Θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς, γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαϊκές βραδιές στο γήπεδο μας είναι κάτι το ιδιαίτερο, οπότε ελπίζουμε ότι θα πάρουμε ενέργεια και υποστήριξη από την κερκίδα».

- Θα σας επηρεάσουν οι απουσίες βασικών παικτών όπως του Ζέκα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά μας λείπουν καλοί παίκτες λόγω τραυματισμών, αλλά είμαστε ένα δεμένο σύνολο και ως ομάδα θα δώσουμε τα πάντα για να σταθούμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μερικούς νέους και ταλαντούχους παίκτες, που βγαίνουν μπροστά και πραγματικά δείχνουν ότι μπορούν. Πρέπει ως πιο έμπειροι να τους βοηθήσουμε, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί».

- Πως προετοιμαστήκατε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ; 

«Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για τους προσεχείς αγώνες, θέλουμε να τελειώσουμε αυτή την εβδομάδα με δύο νίκες. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να αυξήσουμε την διαφορά στην βαθμολογία απο τον ΠΑΟΚ που μας ακολουθεί”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.