Ρονάλντο Ναζάριο: «Η χρυσή μπάλα στον Μπενζεμά»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Ο θρύλος του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τόνισε πως ο Μπενζεμά αξίζει να κερδίσει το μεγάλο βραβείο, το οποίο ονειρεύεται απο μικρό παιδί. Μάλιστα ο Ρονάλντο Ναζάριο έγραψε στην ανάρτησή του:

“Χωρίς αμφιβολία, ο δικός μου υποψήφιος μου για τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Μπενζεμά. Ο καλύτερος επιθετικός, στο πιο δύσκολο επίπεδο για 10 χρόνια και πρωταθλητής πάνω απ' όλα. Δεν νομίζετε;".

Και ο ίδιος ο Γάλλος σούπερ σταρ τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα είναι κάτι που ονειρευόταν απο μικρό παιδί. 

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (8/10) το France Football 30 ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021.

Σε αυτούς συμμετέχουν πέντε Ιταλοί που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2020, ο Λιονέλ Μέσι που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Copa America, καθώς και όλα τα γνωστά ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος. Μεταξύ αυτών είναι οι:

Νικολό Μπαρέλα, Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζιόρτζιο Κιελίνι, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (MVP του Euro 2020) και Ζορζίνιο εκπροσωπούν τη "σκουάντρα ατζούρα" στη λίστα. Ο τελευταίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και σε διασυλλογικό επίπεδο με την Τσέλσι, με τους Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Ενγκολό Καντέ και Μέισον Μάουντ να βρίσκονται μαζί του από τους "μπλε".

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, βρίσκεται ξανά στη λίστα, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κέβιν ντε Μπρόινε, ο Ερλινγκ Χάλαντ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νεϊμαρ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.