Πλάνο για ΠΑΟΚ που θα ηρεμήσει τον κόσμο

Γιώργος Ζαΐρης16 Σεπτεμβρίου 2021

Το αντίδοτο για να βρει την ηρεμία του ο ΠΑΟΚ είναι οι νίκες και το βέβαιο είναι ότι δεν αρκεί μόνο η επικράτηση-υποχρέωση κόντρα στην Λίνκολν, αλλά διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και στα ματς με Αστέρα-Παναιτωλικό-ΑΕΚ για να επανέλθει η κανονικότητα. Αυτό το γνωρίζει πρώτος απ' όλους ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει ήδη κάνει έναν σχεδιασμό που θα βοηθήσει να διαλυθεί ο προβληματισμός του κόσμου και η ομάδα να βρει σταδιακά τα πατήματά της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του εστιάζουν σε δύο τομείς. Ο ένας είναι ο αγωνιστικός. Όπως φάνηκε και με την επιλογή να μείνουν εκτός αποστολής οι Ντόουγκλας και Αντρίγια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να μοιράσει τους παίκτες, προδίδοντας και την επιλογή του για ροτέισιον (σε ποιο βαθμό θα φανεί).

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την απόφαση να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Ροντρίγκο και ο Καγκάβα, όπως και ο Ινγκασον που τώρα είναι τραυματίας. Αν όχι ο Ντόουγκλας, σίγουρα ο Αντρίγια θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Γιβραλτάρ αν συνέτρεχε σοβαρός λόγος, όμως, ο Λουτσέσκου προτιμά να τον έχει φρέσκο με τον Αστέρα. Και φυσικά θα πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστεί τους παίκτες που έχει μαζί του.

Ο δεύτερος τομέας δράσης είναι ο ψυχολογικός. Οι παλιοί παίκτες είναι βοηθοί του Λουτσέσκου στο να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη σκέψη μέσα στο γήπεδο. Οι ομιλίες και οι συζητήσεις είναι πολλές και το στίγμα το έδωσε ο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις που θα διαβάσετε στην συνέχεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.