Κατσαμπής: «Ο Ηρακλής ξαναποκτά σάρκα και οστά» - Αναχώρησε η αποστολή

Metrosport Team16 Αυγούστου 2021

Για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας Super League 2, αναχώρησε σήμερα (16/8) το πρωί η αποστολή του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» θα προετοιμαστούν για 10 ημέρες (μέχρι τις 26 του μηνός στα 3-5 Πηγάδια) και έπειτα θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό επίπεδο την Κοζάνη (21/8), ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Τάσος Κατσαμπής και τις επόμενες ημέρες θα παραβρεθούν στο προπονητικό κέντρο και μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. Ηρακλής.

«Το DNA μας για επιτυχημένη χρονιά»

Ο Τάσος Κατσαμπής μιλώντας κατά την αναχώρηση της αποστολής από τη Μίκρα με προορισμό τα 3-5 Πηγάδια , υπογράμμισε πως ο Ηρακλής είναι και πάλι έτοιμος, σε μια δύσκολη χρονιά, να πετύχει με το DNA που διαθέτει:

«Ο Ηρακλής επιτέλους ξαναποκτά σάρκα και οστά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά το DNA που έχουμε, θα κάνει να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Να είμαστε ευχαριστημένοι εμείς από τους εαυτούς μας. Ο κόσμος να αποκτήσει ξανά τις Κυριακές του.

Ο κόσμος περιμένει να ξαναδεί τον Ηρακλή εκεί που ανήκει, εκεί απ’ όπου δεν έπεσε αγωνιστικά ποτέ. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δώσει τη βοήθειά του πριν τη ζητήσεις».

Όσον αφορά στη διαμόρφωση του ρόστερ και τις μεταγραφικές κινήσεις, σχολίασε: «Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις μεταγραφές κάνουν λεπτομερή προσπάθεια για να βρουν τους κατάλληλους παίκτες. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και σε δύσκολη κατηγορία. Πρέπει να επιλέξουμε τους κατάλληλους για την κατηγορία».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.