Ιωάννα Τούνη: Έχασε followers μετά την ανάρτηση στους Παξούς

Metrosport Team02 Αυγούστου 2021

Τεράστιο σάλο στα social media προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία με ένα στόρι στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο στους Παξούς κατά τις μεσημεριανές ώρες, εν μέσω καύσωνα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer έγραψε: "Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε".

 Πράγματι, στους Παξούς η εστίαση παραμένει με κατεβασμένα ρολά τα μεσημέρια και οι εργαζόμενοι ξεκουράζονται όσο πραγματοποιούνται οι εκδρομές στους Αντιπαξούς, για να δουλέψουν μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα, λαμβάνονται μέτρα στο νησί λόγω του καύσωνα που πλήττει τη χώρα.


Το story της συνοδεύτηκε και από καρέ από τις εκδρομές της με σκάφος σε Παξούς και Αντίπαξους.


Όπως ήταν αναμενόμενο και απολύτως αιτιολογημένο, έφερε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter. Μάλιστα, κάποιοι έκαναν γενικότερη κριτική για τους εγχώριους "influencers", σε αντιδιαστολή με άλλους αφανείς "ήρωες" της καθημερινότητας. Οι συγκρίσεις αφορούσαν και τους ολυμπιονίκες μας.

Πηγή: news247.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.