«Θύμα» τροχαίου ατυχήματος ο Αγις Κυνηγόπουλος

Metrosport Team28 Ιουλίου 2021


 Ο πιο πολυβραβευμένος συμπολίτης μας και πρώην αθλητικός παράγοντας, ο Αγις Κυνηγόπουλος, χθες το πρωί έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος. 

 Ο 89χρονος επιχείρησε στο ύψος της ΧΑΝΘ να διασχίσει την οδό Τσιμισκή. Ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα τον χτύπησε αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης. 

Αμέσως εκλήθη το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ισχίου, έχοντας αποφύγει τα χειρότερα.

 Μετά από συμβούλιο το οποίο έκαναν οι γιατροί, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί τη Δεύτερα. Ο κ. Κυνηγόπουλος έχει στο ενεργητικό του μεγάλη αθλητική και κοινωνική δράση. 

Διετέλεσε πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος της ΕΟΚ και θεωρείται μία εμβληματική μορφή της Θεσσαλονίκης, αφού πέρασε από πολλά αξιώματα. 

Του έχουν απονεμηθεί περισσότερα από 50 κύπελλα και τιμητικές διακρίσεις. Οι σημαντικότερες διακρίσεις των τελευταίων χρόνων είναι η τιμή που του έγινε για την προσφορά του από τον Σύνδεσμό Διαιτητών Καλαθοσφαίρας για τα 100 χρόνια μπάσκετ στην Ελλάδα, από τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και από το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας. 

Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του «Αλεξανδρείου Μελάθρου Θεσσαλονίκης» και έγινε πρόξενος της Δημοκρατίας της Λετονίας για τη Μακεδονία και τη Θράκη, πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Συνδέσμου στη Θεσσαλονίκη, του Συνδέσμου Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας και πρόσφατα διορίστηκε πρόεδρος του Ρωσικού Κέντρου και του Ρωσικού Κρατικού Μουσείου της Αγίας Πετρούπολης για όλη την Ελλάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.