Πιέζει ο χρόνος στη Δόξα - Η ενδιαφερόμενη εταιρία και ο Τάσος Στράντζαλης

Metrosport Team04 Ιουλίου 2021

Με πρόεδρο τον Τάσο Στράντζαλη και παλιό “αίμα” στο διοικητικό σχηματισμό προχωρά – για την ώρα τουλάχιστον – η Δόξα Δράμας, εκτός κι αν προκύψει καταλυτική παρέμβαση από την εταιρία “CMA – Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ”.

Το metrosport.gr είχε δώσει το στίγμα εξ αρχής, ενώ έδωσε και συνέχεια, επίσης αποκλειστικά, με το όνομα του ενδιαφερομένου.

Ανθρωποι της εταιρίας, η οποία έχει έδρα τον Πειραιά, βρέθηκαν στη σημερινή (4/7) γενική συνέλευση στο γήπεδο της Δόξας. Πήραν νωρίτερα πιστοποιημένα έγγραφα για το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αγγίζει τις 430.000 ευρώ.

Ενημερώθηκαν για την κατάσταση στην ομάδα της Δράμας και εντός δύο ημερών θα δώσουν την οριστική απάντησή τους για το αν θα προχωρήσει πλέον το ενδιαφέρον τους όσον αφορά την ΠΑΕ.

Πρόκειται για εταιρία εξειδικευμένη, η οποία σχετίζεται με εξοπλισμό στη ναυτιλία.

Σε περίπτωση μάλιστα, που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με την εταιρία, τότε η ΠΑΕ θα προχωρήσει με Τάσο Στράντζαλη στο... διοικητικό τιμόνι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι αν ο Στράντζαλης αναλάβει την ΠΑΕ θα φέρει ως προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη.

Εχει ήδη συμφωνήσει μαζί του. Στο διοικητικό σχήμα θα είναι πέρα από τον Στράντζαλη, οι Κομβολίδης, Παπαδόπουλος, Γκατζηλάκης και Συρλαζής.

Το θέμα, φυσικά, έχει να κάνει πλέον και με το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, τη στιγμή που απαιτείται να γίνει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.