Παντζιαράς: «Ακόμη καλύτερος ο Άρης με προσθήκες του χρόνου»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Ο βετεράνος γκολκίπερ του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κατάληψη της 3ης θέσης από τους «κίτρινους», γυρίζοντας πίσω το χρόνο 40 χρόνια, όταν επίσης εκείνη τη σεζόν (1981) ο Άρης κατέκτησε την 3η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την 3η θέση του Άρη και το ότι πέρασαν 40 χρόνια για να την ξανακατακτήσει:

«Πήγα πολλά χρόνια πίσω. Είναι στενάχωρο να λέμε ότι τελευταία χρονιά που τερμάτισε 3ος ο Άρης, ήταν πριν 40 χρόνια. Είναι πάρα πολλά χρόνια. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κ. Μάντζιο. Ήταν πετυχημένη χρονιά ως τη λήξη του κανονικής διάρκειας που ήταν μεταξύ 1ης και 2ης θέσης. Στα πλέι οφ κάτι δεν πήγε καλά, αλλά η 3η θέση είναι άξια και δίνει ελπίδα να πάμε καλύτερα του χρόνου».

Για το τι θυμάται από εκείνη την ομάδα:

«Βεβαίως τους θυμάμαι όλους. Όταν πρωτοήρθα στον Άρη το 1978 με Τσατσέφκι βρήκα πολλούς καλούς παίκτες, τον Φοιρό, τον Βένο, τον Ζήνδρο, τον Σεμερτζίδη, τον Μιχαλήτσο, τον Ισακίδη που τον ξεχνάμε, δύο πολύ καλούς ξένους τον Έρικσον και τον Σκόμποε… Εύχομαι αυτή η ομάδα, η φετινή, μ’ αυτό το κατόρθωμα, να στηριχθεί για την επόμενη χρονιά και με 3-4 καλές προσθήκες να είναι πάλι ο Άρης 1ος, 2ος 3ος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.