Βαξεβάνης: Είχε προαναγγείλει τη σύλληψη των πιστολέρο της Εκάλης

Metrosport Team27 Απριλίου 2021

Μέσω δύο tweet ο Κώστας Βαξεβάνης είχε προαναγγείλει τη σύλληψη αυτών που πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Εκάλη, αναφέροντας πως θα προβούν σε αποκαλύψεις για το Μένιο Φουρθιώτη!

Στο tweet ο δημοσιογράφος λίγη ώρα πριν την προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη για την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του είχε γράψει: «Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές. 1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα. 2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη. Τι θα διαλέξουν άραγε;»

Μάλιστα αργότερα έγινε γνωστό ότι προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης και δύο άτομα που θεωρούνται ύποπτα για την επίθεση με καλάσνικοφ σε αστυνομικούς στην Εκάλη. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Mega, Βασίλη Λαμπρόπουλο, από τις έρευνες των αρχών και τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι οι πυροβολισμοί στους αστυνομικούς και η επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη έγινε με το ίδιο όπλο.

Ο Κώστας Βαξεβάνης με νέα ανάρτησή του για το θέμα, έκανε γνωστό ότι «δύο πρόσωπα, ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ ως εκτελεστές των σχεδίων Φουρθιωτη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι οι ίδιοι που πυροβόλησαν την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και το σπίτι του Φουρθιώτη. Όσα δηλαδή είχα καταγγείλει. Είναι τραγικό να επιβεβαιώνεσαι για τη μετατροπή της χώρας σε Κολομβία».

Πηγή: Thetoc.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.