Η Ουτρέχτη καλωσόρισε τον... αρχαίο Έλληνα, Δουβίκα!

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Απριλίου 2021

Η μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδία, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη, αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική είδηση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ακόμα και αν αυτή δεν έχει έρθει επίσημα.

Ο παίκτης συνοδεία των δύο εκπροσώπων του, Πασχάλη Τουντούρη και Μιχάλη Σηφάκη, ταξίδεψε στην Ολλανδία και αφότου πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον σύλλογο. 

Ωστόσο οι Ολλανδοί επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον παρουσιάσουν παρομοιάζοντας τον ως αρχαίο Έλληνα, γράφοντας σε άπταιστα Ελληνικά «????? ???????, ?????».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση του μετά την μεταγραφή του, σημείωσε: «Αφού άκουσα για το ενδιαφέρον της FC Utrecht, έριξα μια πιο προσεκτική ματιά στο κλαμπ. Είμαι σκληρός εργάτης και πάντα δίνω το καλύτερο και νομίζω ότι ταιριάζω τέλεια με την ομάδα από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια που αρκετοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον για μένα, αλλά είχα το σωστό προαίσθημα να έρθω στην Ουτρέχτη. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Για την ομάδα, άκουσα, φανατικούς υποστηρικτές. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να φορέσω την φανέλα της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.