Άρης-Κουζέλογλου: Τα είπαν για νέο συμβόλαιο!

Βασίλης Βλαχόπουλος21 Απριλίου 2021

Αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Γιάννη Κουζέλογλου μάλλον είναι μοναδικό στα χρονικά καθώς – πληροφορίες του Metrosport.gr και της εφημερίδας Metrosport αναφέρουν ότι – πριν ο Αρης υπογράψει το έγγραφο παραχώρησης του παίκτη στην Ορτέζ, συζήτησε μαζί του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η Metrosport και το Metrosport.gr προανήγγειλαν χθες την παραχώρηση του Γιάννη Κουζέλογλου στην Ορτέζ καθώς το μόνο που απέμενε για την ολοκλήρωσή της ήταν να τα βρει ο Αρης με τη γαλλική ομάδα.

Η τελευταία άλλαξε την τακτική της κι ενώ στην αρχή απευθύνθηκε αποκλειστικά στον παίκτη αδιαφορώντας για τη δέσμευσή του με τον Αρη, προϊόντος του χρόνου αντιλήφθηκε ότι δεν θα μπορούσε να τον αποκτήσει δίχως αποζημίωση.

Στις συζητήσεις που ακολούθησαν μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και τον παίκτη βρέθηκε φόρμουλα συμφωνίας η οποία προβλέπει να εισπράξει η ΚΑΕ Αρης ένα ποσό της τάξεως των 8.000 ευρώ, ενώ ο Κουζέλογλου παραιτήθηκε της είσπραξης δύο δόσεων συμβολαίων (περίπου 7.000 ευρώ) καθώς το τρίμηνο συμβόλαιο που υπέγραψε στην Ορτέζ θα του αποφέρει περί των 22.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή των εγγράφων, η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε… «την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον Γιάννη Κουζέλογλου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Μεγαλύτερη αξία έχει όμως αυτό που προηγήθηκε, καθώς η αποχώρηση του παίκτη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έκαναν μια πρώτη νύξη στον παίκτη για την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο αυτή είχε περισσότερο φιλολογικό χαρακτήρα.

Και θα μείνει εκεί από τη στιγμή που ο Κουζέλογλου εκτιμά ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο περί των 100.000 ευρώ και ο Αρης δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία συζήτησης σε αυτή την οικονομική βάση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.