Ιβάν Σαββίδης: «Φέρτε μου ποιότητα για τον νέο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός

Εχουμε γράψει και άλλες φορές ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να βρίσκεται χιλιομετρικά πολύ μακριά από την Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, ωστόσο, αφιερώνει αρκετό χρόνο καθημερινά για τα θέματα του ΠΑΟΚ.

Από την μία αναλύει τι δεν πήγε καλά στην φετινή αγωνιστική περίοδο (περιμένοντας βέβαια και την τελική έκβαση της σεζόν που θα φέρει και τα οριστικά συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας) και από την άλλη καθορίζει τους βασικούς άξονες στους οποίους θέλει να στηθεί ο νέος ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο πρώτο σκέλος, υπάρχει ένα βασικό, γενικό πόρισμα που του έχει δημιουργήσει και ένα αίσθημα δυσαρέσκειας στον ισχυρό άνδρας του δικεφάλου: η πλειοψηφία των μεταγραφών του περασμένου καλοκαιριού και συνολικά μετά την χρονιά του νταμπλ δεν προσέδωσαν στην ομάδα την ποιότητα που χρειαζόταν και σίγουρα στην σύγκριση με την προηγούμενη φουρνιά παικτών η ζυγαριά δεν κλίνει με το μέρος τους.

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την περίοδο και αυτό έχει φροντίσει να το κάνει γνωστό σε όλους όσους μιλά για αγωνιστικά θέματα ΠΑΟΚ. Τόσο τους στενούς συνεργάτες του, όσο και ανθρώπους του ποδοσφαίρου και ατζέντηδες με τους οποίους έχει επαφές. 

Η εντολή του είναι μία και ξεκάθαρη: «Φέρτε μου ποιότητα για τον νέο ΠΑΟΚ».

Ο ομογενής επιχειρηματίας ζητά απ΄ όλους πολύ καλό σκανάρισμα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στις τελικές λίστες από τις οποίες θα επιλεγούν οι εκλεκτοί για τον νέο ΠΑΟΚ. Και φυσικά, επιλογές που θα είναι value for money.

Φυσικά, οι έρευνες θα γίνουν πιο έντονες μετά την τελική επιλογή για τον νέο αθλητικό διευθυντή, ωστόσο, ο Σαββίδης θέλει η προεργασία που γίνεται να υποστηρίζει αυτό τον βασικό κανόνα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει για μπούσουλα αυτό που συνέβη το καλοκαίρι του 2016 όταν δημιουργήθηκε ο κορμός της ομάδας που τα σάρωσε όλα επί μία τριετία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.