Απίστευτο: Συναυλία με 5.000 άτομα που έκαναν τεστ κορωνοϊού!

Metrosport Team28 Μαρτίου 2021

Μια ροκ συναυλία την οποία παρακολούθησαν 5000 άτομα πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού! Άπαντες πραγματοποίησαν τεστ για Covid-19 και επί της ουσίας η όλη εκδήλωση αποτέλεσε ένα τεστ για τη διαχείριση της πανδημίας σε μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Η παράσταση του ισπανικού ροκ συγκροτήματος Love of Lesbian είχε την ειδική άδεια των υγειονομικών αρχών, τη στιγμή που η υπόλοιπη χώρα περιορίζεται σε συγκεντρώσεις τεσσάρων ατόμων σε κλειστούς χώρους. Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά φορούσαν μάσκες προσώπου. Άτομα με καρδιακές παθήσεις, καρκίνο ή άτομα που ήρθαν σε επαφή με κάποιον που μολύνθηκε από τον Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες κλήθηκαν να μην εγγραφούν. Όσοι ενδιαφέρονταν για εισιτήριο είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις χώρους στη Βαρκελώνη όπου έπρεπε να υποβληθούν σε γρήγορο τεστ αντιγόνου το Σάββατο το πρωί.

Οι διοργανωτές λένε ότι είναι το πρώτο γεγονός αυτού του μεγέθους που όσοι είχαν αρνητικά αποτελέσματα λάμβαναν έναν κωδικό στο κινητό τους τηλέφωνο που επικύρωνε το εισιτήριό τους για την παράσταση στο Palau Sant Jordi της πόλης, που άρχισε στις 19:00. Ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα εισιτήρια που κόστιζαν από 23-28 ευρώ (περιελάμβαναν το κόστος του τεστ και την υψηλής προστασίας μάσκα που είναι υποχρεωτική εκτός από το φαγητό ή το ποτό σε καθορισμένες περιοχές) εξαντλήθηκαν.

Πηγή: voria.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.