Σεβίλλη θα παίξω

Γρηγόρης Κόκκινος16 Φεβρουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Επιστρέφουν οιΕυρωπαϊκές βραδιές με πολλές ιδιαιτερότητες με τα όσα ζούμε.

Αγώνες που θα γίνουν σε άλλες χώρες και γήπεδα, ομάδες που παρουσιάζουν φοβερές μεταπτώσεις στην απόδοση τους και αποτελέσματα πραγματικά που όσο και να ψάξεις που μπορεί να έκανες λάθος δεν το βρίσκεις. Δεν θα σταθώ στις απουσίες των ομάδων αφού πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα με αυτούς που δεν αγωνίζονται τελευταία στιγμή λόγο covid , αλλά στο ότι καμία σχεδόν ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει μια σταθερή πορεία με εξαίρεση την Μάντσεστερ Σίτυ και την Μπάγερν Μονάχου.

Με απλά Ελληνικά ο συντελεστής δυσκολίας σε αυτή την φάση του θεσμού είναι πολύ μεγάλος και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας και φυσικά και στο πόσα θα ποντάρουμε. Δεν βλέπω δηλαδή κάποια «ευκαιρία» κάνω εκτιμήσεις και μακάρι να μας βγουν στα δελτία μας.

Η Λειψία υποδέχεται την Λίβερπουλ με τους Γερμανούς να προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με τελευταία αυτή κόντρα στην Άουγκσμπουργκ με 2-1. Η Λίβερπουλ αντίθετα έχασε από την Λέστερ με 3-1 παρά την καλή της εμφάνιση και προέρχεται ένα σερί τριών χαμένων αγώνων. Η Λίβερπουλ έχει πολλές απουσίες από την αρχή της χρονιάς και αυτό είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Κλοπ.

 Διαφωνώ με το φαβορί που μας δίνουν στην Λίβερπουλ τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα. Ναι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά δεν είναι η ευκαιρία ο πρώτος αγώνες μέσα στην Γερμανία. Ναι η φανέλα είναι βαριά ναι η Λειψία είναι ακόμα άπειρη στην Ευρώπη αλλά το παιχνίδι αυτό στα δικά μου μάτια μοιάζει πιο κοντά στην ισοπαλία παρά σε κάποια άλλη επιλογή. Θα το ρισκάρω και πιστεύω ότι μεγαλύτερη αξία θα έχει ο επαναληπτικός. Για την ιστορία το παιχνίδι θα γίνει στην Βουδαπέστη.

Η Μπαρτσελόνα στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 5-1 την Αλαβές αλλά για να πάρει πρωτάθλημα στην Ισπανία θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεφύγει πολύ και πιο συγκεκριμένα είναι οκτώ πόντους μπροστά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

 Η Παρί από την άλλη δυσκολεύτηκε αρκετά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νις που νίκησε με 2-1 και δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας είναι δεύτερη ένα βαθμό πίσω από την Λιλ. Αν δεν απουσίαζε ο Νειμάρ θα ήμουν πολύ ζεστός για το διπλό , τώρα το βλέπω από εδώ το βλέπω από εκεί και άκρη δεν βγάζω. Και αυτό το παιχνίδι έχει πολύ ισοπαλία μέσα κι ας μοιάζει πιθανό over που εκτιμούν οι μπουκ. Κρατάω την καλοπληρωμένη ισοπαλία και τα υπόλοιπα στον επαναληπτικό.

Η Πόρτο προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας γεγονός που την έχει αφήσει επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Στο τελευταίο παιχνίδι με την συμπολίτισσα Μποαβίστα βρέθηκε να χάνει με 0-2 κατάφερε να ισοφαρίσει στην συνέχεια έχασε πέναλτι ενώ της ακυρώθηκε γκολ με την χρήση του var στο τέλος του αγώνα. 

Η Γιουβέντους μας «έκαψε» στο παιχνίδι με την Νάπολι αφού έχασε με 1-0 αποτέλεσμα που την έφερε οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Και λέω μας έκαψε γιατί είναι γνωστό το ότι στην Νάπολι γίνεται ο κακός χαμός με τον πρόεδρο και τον Γκατούζο και δε γίνεται να είσαι η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου και να κάνεις 28 τελικές χωρίς να μην μπορείς να πετύχεις ούτε ένα γκολ. G/G@OVER.

Η Σεβίλλη τρέχει ένα σερί με οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα και κύπελλο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά το 1-0 κόντρα στην Ουέσκα. Η Ντόρτμουντ δεν είναι καλά δεν κερδίσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Χόφενχαιμ αποτέλεσμα που την έφερε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Γκλάντμπαχ. 

Εδώ για εμένα φαβορί είναι η Ισπανική ομάδα είναι σε καλύτερη φεγγάρι έχει φόρμα και σίγουρα ψυχολογία . Αυτό το σημείο θα το κρατήσω και φυσικά θα είναι ο άσσος ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν αρκετά το 1@G 3είναι κάτι που πιστεύω ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΠΟΡΤΟ - ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ G/G@OVER

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

Δεύτερη πρόταση

ΛΕΙΨΙΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.