Τον τίτλο ποιος θα τον φέρει πίσω;

Κώστας Πετρωτός10 Φεβρουαρίου 2021

Καλή η ηθική δικαίωση, αλλά δεν μπαίνει στα ράφια. Ναι, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να έχει κάλπικες κούπες στην τροπαιοθήκη του, αλλά από την άλλη δεν γίνεται με το «έτσι θέλω» να του στερούν την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι που μπορούσε. Κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι η ομάδα, του Αμπέλ Φερέιρα τότε, ήταν πρώτη όταν η ΕΕΑ, εντελώς ανήθικα και αντιποδοσφαιρικά, με το απόλυτο χτύπημα κάτω από την ζώνη, την ώρα του αγώνα με τον Βόλο εισηγήθηκε υποβιβασμό.

Μπορεί να έχουν γίνει του κόσμου τα αγωνιστικά λάθη, αλλά από πού και ως πού, μία επιτροπή με πολλά ερωτηματικά και σκιές στην συγκρότησή της τής στέρησε το δικαίωμα, έστω και με αυτά να πάει μέχρι το τέλος για τον τίτλο;

Προφανώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο σκληροτράχηλος ως οργανισμός, να αντέχει σε όποια επιχείρηση λάσπης στήνεται σε βάρος του, αλλά-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ας αποκτήσουμε σοβαρό ποδόσφαιρο σ’ αυτή την χώρα. Δεν γίνεται μία ομάδα που μάλιστα επενδύει όσο ελάχιστες σε υποδομές, ταλέντα, μεγάλους παίκτες, να εξαρτάται από το αν μία… ντετέκτιβ Μαρούπα κάνει μία... αυτοψία (ας μην βάλω χαρακτηρισμό) και την τυλίγει σε ένα πόρισμα το οποίο κατέπεσε χθες σαν χάρτινος πύργος. Κάποια στιγμή πρέπει να δείξει και η ελληνική Πολιτεία ότι θέλει σοβαρούς επενδυτές στο ποδόσφαιρό μας. Ανθρώπους που και την ισχύ και την διάθεση έχουν να φτιάξουν κάτι καλό που θα έχει αντίκτυπο συνολικά στην χώρα. Και επίσης, ας αποδείξει επιτέλους, ότι οι αποφάσεις στον αθλητισμό δεν εκπορεύονται από τους μόνιμα ευνοούμενους στον αθλητισμό της χώρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.