ΠΑΟΚ: Η πιο ακριβοπληρωμένη απόκτηση τερματοφύλακα και η «νέα Ιθάκη»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Ηταν καλοκαίρι του 2017 με την ομάδα να πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο Χορστ στην Ολλανδία. Ο Ρέι είχε αποκτηθεί, με προπονητή τον Στανόγεβιτς, λίγο πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο.

Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε δαπανήσει ένα ποσό που ξεπερνούσε το 1,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ηρθε με ελπίδες, όνειρα, προσδοκίες. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, υψηλές απολαβές. Στην αρχή της σεζόν, ο Λουτσέσκου (είχε αντικαταστήσει τον Στανόγεβιτς), του εμπιστεύθηκε την θέση του πορτιέρο. Επαιξε σε 12 ματς στο Πρωτάθλημα, τη σεζόν 2017-2018, όμως το τελευταίο του στον θεσμό, ηταν στη Νέα Σμύρνη, στο ισόπαλο (2-2) του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Εκτοτε δεν έπαιξε ξανά στο Πρωτάθλημα.

Μόνο σε τρεις αγώνες Κυπέλλου την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Πήγε δανεικός, επέστρεψε, οι προπονητές δεν του έδωσαν φανέλα βασικού. Πλέον θα συνεχίσει ως ελεύθερος στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιό του, λήγει το καλοκαίρι, δεν υπήρχε σκέψη για ανανέωση. Αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ, αναζητεί όμως την νέα του Ιθάκη.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.