Καλό καλοκαίρι...

Γιώργος Ζαΐρης29 Ιανουαρίου 2021

Δεν ξέρω αν το τελικό σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά αυτό ουδόλως πρέπει να ενδιαφέρει. 

Πολύ απλά διότι αποτυπώθηκε προχθές στον αγωνιστικό χώρο πόσο σημαντικό είναι για έναν προπονητή να έχει τους κατάλληλους παίκτες στην κατάλληλη θέση. Και ο Ολυμπιακός τους έχει. 

Να ξεκινήσουμε από τον τερματοφύλακα; Ο Σα ήταν εκεί που έπρεπε όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Ο Ζίβκοβιτς (σε άλλα ματς ο Πασχαλάκης) δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός είχε εξάρι που μπορούσε να πάίξει και οκτάρι και να δημιουργήσει και αναφέρομαι στον Καμαρά. Ο ΠΑΟΚ το ψάχνει εδώ και δυο χρόνια. Φυσικά και έχει και φορ που μπορεί να εκτελεί με τη μια. Ο ΠΑΟΚ έχει φυσικά τον φιλότιμο Κρμέντσικ που έφαγε ξύλο, είχε ευκαιρίες και προσπάθησε. Αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο και να σκοράρει τρεις φορές ενώ είχε και δυο δοκάρια. 

Επομένως ούτε άτυχος ήταν ο ΠΑΟΚ ούτε έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -15 μήνα Ιανουάριο από την κορυφή και μπορεί στο Πρωτάθλημα κάποιος να του ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» από την στιγμή που δεν υπάρχουν καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Και το ερώτημα είναι ένα: πώς κατάφερε αυτή η ομάδα που πριν από δυο χρόνια στο ίδιο γήπεδο κυριαρχούσε, να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο; Διαθέσιμοι αυτοφωράκηδες πάντα θα υπάρχουν και εύκολα θύματα. Και φυσικά ένα από αυτά δεν είναι ο Γκαρσία. Ο τελευταίος που φταίει. Αλλά χθες έπαιξε χωρίς αριστερό μπακ σε ένα ακόμη ματς. Το έχει ζητήσει εδώ και καιρό. Έτσι τον στηρίζει η διοίκηση; Πικρή βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Εκτός και αν ενδιαφέρει πόσες φανέλες θα πουλήσει ο Καγκάβα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.