Over στο «Καραϊσκάκης»

Θανάσης Κυλώνης27 Ιανουαρίου 2021

Φουλ δράση και σήμερα σε όλη την Ευρώπη, με εμβόλιμες αγωνιστικές και Κύπελλα, απ’ όπου προκύπτουν στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα…

Ξεκινώντας από τα δικά μας, γκολ βλέπω στο ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ και θα κρατήσω το combo G/G & Over στο 2.25. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί ήδη, αφού ο Ολυμπιακός ακόμα κι όταν δεν είναι καλός κερδίζει με το… έτσι θέλω, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει καλή παράδοση στο «Καραϊσκάκη» τα τελευταία χρόνια και επί των ημερών του Γκαρσία έχει ανοίξει πολύ τα σκορ του, με τελευταίο παράδειγμα το 2-2 με την ΑΕΚ. Ακόμα και το 1-1 της Τούμπας πριν από δυο εβδομάδες, από καθαρή ατυχία έμεινε στα 2 γκολ.

Στην Αγγλία, η προχθεσινή απόλυση του Λάμπαρντ ανακατεύει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ούτως ή άλλως ντεφορμέ Τσέλσι και αναμφίβολα το 1.60 που πληρώνει ο άσος της με τη Γουλβς, είναι ο ορισμός της πλασματικής απόδοσης. Ούτε οι «λύκοι» είναι στα ντουζένια τους βέβαια, αλλά και πάλι, έχουν τους παίκτες και την ποιότητα για να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα. Αξίζει το ρίσκο στο 4.00+ του Χ, πιθανά Χ και τα Εβερτον – Λέστερ, Μπράιτον – Φούλαμ, ισάξιες πάνω κάτω ομάδες με κοινούς στόχους. Στο αυριανό Τότεναμ – Λίβερπουλ, κακώς δίνονται σε τιμές φαβορί οι ξεκάθαρα ντεφορμέ «κόκκινοι», αν υπάρχει κάπου αξία είναι στο 3.25 του άσου της Τότεναμ, η οποία έχει τρομερή ποιότητα σε όλες τις γραμμές, με τον Μουρίνιο να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς τη Δευτέρα στο κύπελλο με τη Γουίκομ.

Στη Σκωτία, θα ρισκάρω στην κόντρα της Ρέιντζερς που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο και το μόνο που τη νοιάζει πλέον είναι να πάρει τον τίτλο αήττητη και να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου σε 3 βδομάδες παίζει με την Αντβέρπ για τους «32». Σήμερα παίζει στην 4η Χιμπέρνιαν, η οποία μπορεί να μην είναι στα πάνω της, στο Εδιμβούργο όμως είναι πάντα δυνατή, έχοντας αποσπάσει φέτος ισοπαλίες από Σέλτικ και Ρέιντζερς, αμφότερες με σκορ 2-2. Πιθανό και τώρα το g/g, εγώ λέω να τζογάρω στο 5άρι του Χ.

Στο Κύπελλο Ιταλίας, το Αταλάντα - Λάτσιο υπόσχεται γκολ εκατέρωθεν, καθώς έχουμε δυο ομάδες που σκοράρουν εύκολα. Και για τις δύο το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο, η Αταλάντα ξαναβρήκε το… φονικό της ένστικτο στο 0-3 επί της Μίλαν, από θετικότατα αποτελέσματα έρχεται και η Λάτσιο, αλλά η απουσία του τραυματία οργανωτή της Λουίς Αλμπέρτο είναι σημαντική. Κρατάω τον άσο μαζί με g/g στο 3.15.

Ακόμα πιο ξεκάθαρο φαβορί έχουμε στην Ελβετία, την Ζυρίχη που έρχεται από το εντυπωσιακό 1-4 στη Βασιλεία και με νέα νίκη ανεβαίνει στην 2η θέση. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Βαντούζ, η οποία δεν σκόραρε καν στα δύο ματς που έπαιξε μετά την επανέναρξη. Ο άσος μαζί με under 3,5 αποκτά ενδιαφέρον στο 2.60.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ 1 & G/G

ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΝΤΟΥΖ 1 & Under 3,5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ G/G & Over Χ 

ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4  

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΛΒΣ Χ  

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ Χ  

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ Χ  

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ Χ  

ΜΟΝΟ ΠΕΜΠΤΗΣ  

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.