Σοκ (!) από την... σιωπή των αμνών για το νέο έγκλημα... του Φαλήρου

Δημήτρης Μπούζας20 Ιανουαρίου 2021

Όπως ήταν επόμενο και όπως άλλωστε και το είχαμε προβλέψει στο χθεσινό μας σχόλιο, η ψυχρή εκτέλεση του ΠΑΣ αποσιωπήθηκε, απαξιώθηκε και εξαφανίστηκε στην κυριολεξία από το σύνολο των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου. Η κατάληξη χαρακτηρίζεται φυσιολογική και αυτονόητη, βάση εμπειριών αλλά και των άθλιων συνθηκών και παραμέτρων εντός των οποίων διακινείται στην πατρίδα μας η ενημέρωση και η διαμόρφωση της κοινής γνώμης. 

Το τι έγινε βέβαια στη γνωστή έδρα που δικαίως αποκαλείται «κρανίου τόπος» για τους αντιπάλους, ευτυχώς το είδαν οι πανέλληνες χωρίς ελπίζουμε να επηρεαστούν από την αδέξια προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχειρήθηκε από τους σχολιαστές του συνδρομητικού. Το πως διαχειρίστηκαν οι εκπρόσωποι της μιντιακής λίγδας του λεκανοπεδίου το γεγονός όπως προαναφέραμε θεωρείται αναμενόμενο. Εκεί όμως που κάπως «στραβώνει» το πράγμα και γίνεται περίεργο έως μυστηριώδες και ακατανόητο, είναι η διαπίστωση με τη στάση συγκεκριμένων εκπροσώπων της συμπρωτεύουσας. Οι οποίοι ακολούθησαν πιστά τη γραμμή της ένοχης σιωπής και συγκάλυψης των συναδέλφων τους του λεκανοπεδίου. 

Γυρίζοντας την πλάτη σε όσα συνέβησαν, προκάλεσαν ασφαλώς δικαιολογημένες απορίες κι ερωτηματικά στους αναγνώστες και στους ακροατές τους. Συγκεκριμένα επιδόθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιδεξιότητα σε αναφορές και σχολιασμούς ήσσονος σημασίας, ποντάροντας στην ευφράδεια τους. Έτσι κράτησαν σε επίπεδο ευθυμίας τους ακροατές τους μένοντας μακριά από τα εύφλεκτα και τα επικίνδυνα. Όπως σαφέστατα ήταν και είναι η περίπτωση του νέου ποδοσφαιρικού εγκλήματος που έγινε στο Φάληρο. Αποπροσανατολισμός, φοβία, αντιΠΑΟΚτσήδικα συμπλέγματα ή και τα τρία μαζί; 

Βέβαια οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στο γνωστό μπλοκ των συμπλεγματικών αντιΠΑΟΚτσήδων που δεν χάνουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν τα απωθημένα τους ρίχνοντας χολή κι εξυπηρετώντας το μεγάλο αφεντικό, που κατά σύμπτωση προστατεύει φίλα προσκείμενα σε αυτούς πρόσωπα ή συλλόγους. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα στη συμπρωτεύουσα. Ναι, υπάρχει αυτή η νοοτροπία, αυτός ο συμπλεγματικός αντιΠΑΟΚτσηδισμός. Και το σοβαρότερο με τους εκπροσώπους αυτής της χαλασμένης φάρας να συμβιβάζονται, να τους ανέχονται και μερικές φορές να συμπορεύονται συγκεκριμένοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Το να αναγάγεις σαν κύριο θέμα και να σηκώνεις σαν σημαια της αντίδρασης σου ότι δεν δόθηκε μια κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια, γυρίζοντας την πλάτη συγχρόνως σε μια πραγματική ποδοσφαιρική κτηνωδία όπως ήταν η σφαγή του άμοιρου ΠΑΣ, δείχνει πολλά πράγματα και προειδοποιεί για ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους. 

Θα με ρωτήσετε που καταλήγουμε με όλα αυτά. Θα σας απαντήσω με ειλικρίνεια, στο πολύ απλό και απαισιόδοξο ότι «εδώ πάνω είμαστε άξιοι της μοίρας μας». Όταν εμείς οι ίδιοι με την ένοχη σιωπή και συμπεριφορά μας καλύπτουμε κι ενθαρρύνουμε τον Ολυμπιακό, όλα να τα περιμένουμε. Άλλωστε πως θα γινόταν αλλιώς. Το Μετρό της Αθήνας δηλαδή να έχει φτάσει μεχρι τη Λαμία και της πόλης μας ακόμη να είναι σε τρύπες και λαγούμια.

ΥΓ1: Κάποια στιγμή εκεί στον ΠΑΟΚ θα πρέπει επιτέλους να αλλάξουν τακτική. Έχουν στα χέρια τους μεγάλες ευκαιρίες με σοβαρά ντοκουμέντα να ξεφτιλίσουν τους εχθρούς τους. Υπάρχουν φάκελοι που αν ανοίξουν μερικοί θα εξαφανιστούν απο την Ελλάδα.

ΥΓ2: Ο αναγνώστης μας κύριος Χρήστου Παύλος φίλος του ΠΑΟΚ επισημαίνει: «Νομίζω πως κανένας από εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες δεν ένιωσε άνετα βλέποντας μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τους παράγοντες της ομάδας μας να χαριεντίζονται με τον Καραπαπά. Άλλο οι παίκτες μεταξύ τους, αυτοί είναι επαγγελματίες. Με το μεγαλύτερο συκοφάντη και υβριστή μας όμως ποιος ο λόγος;».

ΥΓ3: Κάποιος από τον ΠΑΟΚ ή κάποιος έμπιστος του Ιβάν επιβάλλεται να τον ενημερώσει για το ρόλο του OPEN και την έκπομπη Total Football. Να του πει τι τραβάμε εμείς απο ΕΡΤ, NOVA, COSMOTE και MEGA και τι βλέπουμε στα ρηχά και πολλές φορές και απαράδεκτα τα οποία όχι δεν ενοχλούν τον θρύλο, αλλά μερικές φορές και τον επαινούν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.